Inchirieri Auto Piatra Neamt

Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Piatra Neamt - Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto oriunde in Romania. Compania a fost infiintata in judetul Neamt in Ianuarie 2005. Agentia din Piatra Neamt va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi la preturi oneste, livrarea gratuita a autoturismului pe toata raza orasului Piatra Neamt, transparenta si servicii ireprosabile.

Autonom este singura firma de inchirieri auto cu acoperire nationala din Romania fiind prezenta in 41 de locatii din 28 de orase cu un parc auto de peste 2500 de autoturisme noi. Autonom ofera de asemenea inchirieri masini si rent a car in principalele aeroporturi din Romania: Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), Aeroportul Bucuresti Baneasa, Aeroportul Cluj, Aeroportul Timisoara, Aeroportul Sibiu, Aeroportul Bacau si Aeroportul Constanta.

Pentru o deplasare rapida si in siguranta din Piatra Neamt sau orice alta locatie, Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchiriere auto cu sofer, disponibil din orice punct din Romania catre orice destinatie nationala sau internationala.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt

Centru Inchirieri Auto Piatra Neamt Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,