Inchirieri auto Pitesti

Centru Inchirieri Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri auto Pitesti - Centru Inchirieri Auto Pitesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Pitesti

Perla Grup este o firma de referinta in peisajul firmelor de rent a car din Romania. Suntem o firma recunoscuta pentru seriozitatea si calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Suntem o echipa tanara entuziasta, responsabila si dorbnica de a va oferi serviciile cele mai bune si mai complete de pe piata din Romania.

Oferim spre inchiriere masini din clasa lux si masini din clasa medie. Dispunem de un parc auto compus din urmatoarele modele: BMW520, Volvo S80, BMW X3, Hyunday Santa Fe, Hyunday Sonata, Renault Megane Sedan, Citroen C4, Opel Astra, Hyunday Accent, Dacia Logan. Ca o completare putem adauga ca toate masinile inchiriate de la agentia noastra au asigurare full Casco, asigurare pentru sofer si pasageri.

Optional in momentul completarii formularului de rezervare online oferim mai multe facilitati ca: scaun pentru copil, portbagaj, schiuri, lanturi, GPS si la solicitarea dvs. putem inchiria masina si cu sofer.
Suntem o echipa tanara entuziasta, responsabila si dorbnica de a va oferi serviciile cele mai bune si mai complete de pe piata din Romania.