inchirieri auto Satu Mare

Centru Inchirieri Auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre inchirieri auto Satu Mare - Centru Inchirieri Auto Satu Mare.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Satu Mare

Kiwi Cars - Rent a car ofera servicii rent-a-car complete - inchirieri masini in Satu Mare - de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Prin parcul auto din Satu Mare va punem la dispozitie autoturisme care sa corespunda pe deplin cererii dvs. Indiferent daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica, cetatean roman sau strain, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Autoturismul nu poate fi lasat neincuiat, cu cheile in contact, cu ferestrele sau usile deschise, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este lasat parcat. Clientul se obliga sa returneze autoturismul cu aceeasi cantitate de carburant cu care a preluat autoturismul. Daca autoturismul sufera orice defectiune datorita utilizarii defectuase, Proprietarul isi va rezerva dreptul sa factureze Clientului defectiunea respectiva. Clientul nu poate sub nici o conditie sa vanda, inchirieze, sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract. Autoturismul inchiriat nu poate fi scos din România, decât în baza unei clauze contractuale exprese.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Satu Mare

Centru Inchirieri Auto Satu Mare Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,