inchirieri auto Targu Mures

Centru Inchirieri Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre inchirieri auto Targu Mures - Centru Inchirieri Auto Targu Mures.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Targu Mures

În noiembrie 2006 Oltea Automobile a lansat serviciul Rent a Car în Târgu Mureș, din primele luni de functionare clasându-ne pe locuri fruntașe în topurile de acest gen, fapt care ne-a dat și mai multă încredere în serviciile prestate de noi.
Dispunem de o flotă variată de 30 de autoturisme de nouă generație. Prețurile încep de la 15 euro pe zi și includ asigurare, rovinieta si TVA, iar la cerere oferim gratuit scaune de copii.
Succesul pe care Oltea Rent a Car l-a avut în Targu Mures și cererea tot mai mare de autoturisme a determinat deschiderea punctului de lucru în cadrul Aeroportului Transilvania, ușurând astfel nevoile clienților sosiți din toate colțurile lumii. Pentru clientii care sosesc in Aeroportul Transilvania, Aeroportul International Cluj, Aeroportul din Sibiu oferim servicii de transfer catre destinatiile dorite.
Pentru că punem un accent deosebit pe confortul și siguranța clienților nostri oferim mașini de productie 2012-2015, cu cutie automată sau manuală, realizate la cele mai înalte standarde și cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală.
  • Flota Oltea Rent a Car dispune de masini economice, clasa mica, medie si clasa bussiness, in functie de nevoile fiecarui client.
  • Daca sunteti un grup sau o familie mare puteti alege VW Caravelle, masina ideala pentru 9 persoane (8+1 locuri).
  • Preturile afisate sunt preturile finale pentru inchirierea masinii, incluzand asigurare, taxa de drum si TVA, fara alte costuri ascunse.
  • Nu avem taxe extra pentru preluarea/predarea masinii, indiferent daca aceasta se face oriunde in Targu Mures sau la Aeroportul Transilvania.
  • Noi consideram ca un confort complet inseamna o masina echipata cu cauciucuri de iarna, motiv pentru care aceasta dotare nu devine un cost suplimentar pentru clientul nostru. Toate masinile au cauciucuri de iarna noi.
  • Oltea Rent a Car ofera scaune de copil gratuit (la cerere) de la 0 la 7 ani.
  • Pentru siguranta dumneavoastra va putem inchiria, la cerere, GPS (sistem de navigatie) cu doar 5 euro/zi, asta in cazul in care masina inchiriata nu are in dotare.
  • Indiferent daca sunteti din alt oras sau aveti aterizare/decolare pe/de pe un alt aeroport va putem pune la dispozitie masina oriunde va aflati.
  • Oferim servicii de transfer de la/catre orice destinatie pentru persoane sau grupuri de persoane.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Targu Mures

Centru Inchirieri Auto Targu Mures Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,