Rovimark SRL

Centru Inchirieri Automate Cafea Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rovimark SRL - Centru Inchirieri Automate Cafea Bistrita.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Bistrita

Sc.Rovimark.Srl este singura companie de vending din Transilvania care ofera cea mai mare gama de produse in sectorul vending. Personalizam fiecare automat de vending in functie de client si cererile acestuia.Produsele comercializate  de noi sunt asigurate de companii de renume precum: CocaCola, Star Foods, Lavazza, Luxury, Satro,ICS , Bianchi Vending Group, Zanussi, Saeco, Rhea Vendors, Crane Etc.

Incepand cu anul 2011 comercializam aparate de cafea , snacks-uri si bauturi racoritoare la cele mai bune preturi.Comercializam, programam si revizionam sisteme de plata noi si second hand NV10, NV9, NRI,RM5. Misiunea noastra este de a multumii fiecare client care apeleaza la serviciile noastre. 

Acum cu 81 euro/luna (fara Tva), puteti inchiria un distribuitor automat de cafea brio 200, in stare perfecta, echipat cu acceptor de monede si bacnotiera ideal pentru cofetarii, magazine, cantine sau office-uri. Furnizeaza 6 selectii, espresso, cafea cu lapte, cappuccino, ciocolata, ceai, etc. Poate functiona si cu pahare de carton. * Perioada contractuala minima pentru inchiriere: 30 zile. Pentru mai multe informatii referitoare la pretul consumabilelor va rugam sa ne contactati.

Afacerea cu automate de cafea, snacks-uri si bauturi racoritoare a inceput sa fie si in Romania o afacere de succes si destul de profitabila. Daca va numarati printre  cei care doresc sa detina o companie de vending in Romania si nu stiti cui sa va adresati si ce aveti de facut, aici Compania noastra Sc.Rovimark.Srl va sta la dispozitie cu sfaturi, idei si produse de cea mai buna calitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru sfaturi de la adevarati profesionisti in vending.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Bistrita