Inchiriere Automat Cafea Timisoara

Centru Inchirieri Automate Cafea Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Automat Cafea Timisoara - Centru Inchirieri Automate Cafea Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Timisoara

Cuvântul cafea a fost dintotdeauna sinonim cu tradiţia şi cultura pentru foarte multe ţări. Turcii spun că arhanghelul Gabriel i-a dăruit profetului Mahomed cafea pentru ca acesta să treacă cu bine peste lungile nopţi de rugăciune. Într-un pasaj din Odiseea lui Homer este scris că Elena din Troia a cunoscut cafeaua după ce licoarea i-a fost oferită de regina Egiptului, Polidamna. Elena, la rându-i, le-a dat lui Telemah şi tovarăşilor săi cafea pentru a-i ajuta să stea treji şi pentru a le alina tristeţea care i-a cuprins în urma dispariţiei lui Ulise.

Primele plante de cafea au fost aduse pe coastele Mării Roșii din Africa. La început, cafeaua era considerată aliment și nu băutură. Triburile est-africane măcinau boabele crude de cafea și, prin amestecarea cu grăsime animală, obțineau o pastă pe care o modelau sub formă de bile. Acestea erau consumate de războinicii tribului pentru a avea mai multă energie în timpul luptelor. Începând cu anul 1000 e.n., renumitul tămăduitor Avicenna administra cafeaua sub formă de medicament.

Etiopienii obțineau un fel de vin din fructele de cafea, prin fermentarea în apă a boabelor uscate. Cafeaua creștea în mod natural și în Peninsula Arabiei și, din secolul 11, cafeaua a fost preparată ca băutură caldă în acea zonă a globului. Asemenea legende sunt bineînțeles neconfirmate, dar există anumite relatări referitoare la răspândirea arborelui de cafea, care sunt bine documentate.

Se pare că originea cafelei se află pe continentul african, într-o zonă a Etiopiei cunoscută sub numele de "Kaffa". De acolo ea s-a răspândit în Yemen, apoi în Arabia și Egipt. Cultivarea cafelei s-a extins rapid în toate aceste țări și servitul cafelei a devenit un obicei zilnic plăcut. Spre sfârșitul secolului al XIV-lea, comercianţii maritimi au început să-și dea seama de marele potenţial pe care îl reprezintă cafeaua și au lansat-o cu succes în Europa.

Planta a suferit în timp schimbări datorate în principal climei, deosebindu-se în două tipuri de tulpini: prima, numită Robusta, este foarte puternică şi plină de cafeină, fiind tipică ţărilor africane. A doua tulpină, numită Arabica, se găseşte preponderent în America de Sud şi America Centrală acolo unde, în funcţie de zonă, există calităţi mai mult sau mai puţin selecţionate, conţinutul de cafeină fiind redus în ciuda păstrării neschimbate a tuturor celorlalte proprietăţi.

Această plantă miraculoasă a scris istoria acestor țări, fiind în multe cazuri motorul principal al economiei lor. Cu siguranță, o ceașcă de cafea ne ajută pe mulţi dintre noi să ne trezim într-un mod mai plăcut dimineaţa şi apoi să facem faţă mai uşor unei zile de muncă.

Executăm service pentru gama de aparate vending și espressoare (greșit numite și expresoare) de cafea Saeco – Philips, Incontro,  Rhea, Zanussi, Necta, Bianchi, Aeg, Siemens, Delonghi, Jura, Bosch, Gaggia și altele, în Timișoara și județul Timiș.

Intervențiile se execută în atelierul nostru de reparații, cu tehnicieni experimentați, capabili să găsească și să remedieze defecțiunile.

De asemenea, asigurăm service și întreținere (igienizare, decalcifiere, gresare, reglare, etc.) pe teren (dacă este posibil).

Dispunem de piese de schimb noi și second-hand (garnituri, pompe, microcomutatoare, grupuri, râșnițe, dozatoare, rezistențe, turbine, cititoare de bancnote, etc.) în funcție de bugetul clientului. Nu comercializăm piese de schimb pentru terți, piesele de schimb le procurăm, în măsura posibilităților, pentru aparatele pe care le primim în service pentru reparație!

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

 

Centru Inchirieri Automate Cafea Timisoara Firmele de inchirieri aparate si automate de cafea, partenerii portalului CentruInchirieri.ro, va ofera spre inchiriere automate Necta, automate Bianchi, automate din gama Saeco, automate tip Rhea Vendors, automate de cafea, efectuarea de revizii la automate, automate bauturi calde, expresoare