Inchirieri Biciclete Bran

Centru Inchirieri Biciclete Bran reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Biciclete Bran - Centru Inchirieri Biciclete Bran.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Biciclete Bran
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Bran

Inchirieri Biciclete Bran, Predelut, Zarnesti, Moeciu, Rasnov, ... pagina aceasta se adreseaza in special iubitorilor de miscare ... cu Bicileta ...
Tot mai multi iubitori ai vacantelor la munte isi doresc nu numai ... plaja la munte ! doresc sa faca si sport cit mai mult, deci cu adevarat o vacanta activa la munte !
De ce sa inhiriem Biciclete in vacante ? pentru ca tinem la sanatatea noastra, si pentru ca e mai avantajos !!! decit sa le aduci de la sute de km !!!
... scazi consumul suplimentar de combustibil, nu ai grija bicicletelor de pe portbagaj (la fiecare oprire) de acasa pina la munte, daca va prinde ploaia in drum spre munte, ajungeti cu bicicletele pline de noroiul-... soselelor romanesti !!!
... pentru ca nu e deloc comod sa transporti sute de km bicicletele de acasa, plus cheltuiala de minim 300 ron cu un portbagaj de biciclete, care te incomodeaza tot restul anului ... + consumul de combustibil mult crescut atunci cind aveti un portbagaj pe masina si biciclete, grija sa nu vi se fure bicileta de pe masina cind faceti un popas sa vizitati... sau cind va opriti la masa ... etc .

Alegerea traseului, echipamentului, partenerilor, etc ... este foarte importanta pentru reusita plimbarii !

  • asa ca va oferim colegial citeva repere pentru siguranta d-voastra si pentru a face alegerea cea mai potrivita:
  • Casca va protejeaza si va ofera si un look sportiv deci ... nu porniti la drum fara Casca ! .. sloganul: "Nici 1 metru fara casca" !
  • in cuplu sau grup alegeti traseul accesibil celui mai putin pregatit membru al grupului! NU cel dorit de cel mai antrenat din grup !
  • alegeti bicicletele potrivite ca marime cu inaltimea si greutatea Dvoastra !
  • alegeti bicicletele cele mai potrivite traseului pe care l-ati ales !
  • lungimea traseului sa fie calculata dus-intors ! nu pedalati pina la epuizare ... uitind ca trebuie sa va si intoarceti la baza ;
  • nu uitati sa aveti o sticla cu apa, o sapca de soare si o bluza de vint ... vremea la munte poate fi capricioasa ... ;
  • bentitele reflectorizante pot evita accidente cind intunericul sau ceata va surprind pe drum ... ;
  • performantele bicicletelor nu pot inlocuii lipsa de pregatire fizica ... ;

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Bran

Centru Inchirieri Biciclete Bran Centrele de inchirieri biciclete, partenerii portalului CentruInchirieri.ro va ofera bicilete, inchiriere bliciclete, biciclete de inchiriat, biciclete de agrement, plimbari cu bicicleta