Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Calimanesti

Centru Inchirieri Biciclete Calimanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Calimanesti - Centru Inchirieri Biciclete Calimanesti.

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Calimanesti

COZIA e-BIKE
Inchirieri Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Calimanesti
0745.021-325

Biciclete Electrice si NonElectrice MTB CalimanestiCozia E-Bike va ofera spre inchiriere biciclete electrice MTB full suspension,marca CUBE, an fabricatie 2020 ,dotate cu noul motor BOSH Model 2020,  pentru trasee montane la altititudini mari(peste 1500m) si foarte mari( peste 2000m altitudine) pe M-tii Capatanii,M-tii Parang,M-tii Lotrului,Vf Cozia . Va oferim ture organizate de noi, dar si la cerere, pentru grup de minim 5 persoane,fiind insotiti de ghidul nostru pe traseele stabilite de comun acord.

Va punem la dispozitie si biciclete normale MTB, hardtail,cu roti de 26 si 29 inch, marca Ghost si CUBE, in stare foarte buna pentru plimbari recreative, in statiune si in zonele limitrofe ale statiunii Calimanesti-Caciulata. Oferim deasemenea casca de protectie, kit de reparat pene de cauciuc, suport tehnic pe intregul traseu, precum si transport cu masina daca este cazul.

E-bike-urile de ultima generatie, pot satisface orice cerinta si nivel de pregatire al dumneavoastra, parcurgandu-se distanta mari, datorat asistarii motorului la pedalare. Noi va oferim, iar dumneavostra veti fi incantati de o experienta de neuitat.

Cararile pline cu verdeata, poienile, padurile si paraiele strabatute cu bicicleta, va vor umple ochii si sufletul de fericire.

Succes tuturor iubitorilor de natura si sport. Pentru detalii tarife si conditii de inchiriere intrati pe

www.coziae-bike.ro

Servicii

 

 

 

 

 

 

 

Produse

Inchiriere biciclete electrice CUBE 2020 Calimanesti

Va oferim ture organizate, cu biciclete electrice full suspension CUBE, an fabricatie 2020, cu motor BOSH de ultima generatie. Totodata va punem la dispozitie casca de protectie,chit de scule dar si suport tehnic pe intregul traseu. Cararile pline cu verdeata, poienile, padurile si paraiele strabatute cu bicicleta, va vor umple ochii si sufletul d ... detalii produs

Inchiriere biciclete electrice MTB Calimanesti

SC Cozia E-Bike va ofera spre inchiriere biciclete electrice ultima generatie (2020- CUBE) si non electrice pentru trasee montane, organizeaza ture pe biciclete in imprejurimile Calimanestiului si nu numai. ... detalii produs

Inchirieri biciclete MTB Calimanesti

Oferim spre inchiriere biciclete cu roti de 26 si 29 inch,marca Ghost si CUBE,in stare foarte buna pt, plimbari recreative,in statiune si in zonele limitrofe ale statiunii Calimanesti-Caciulata.Oferim deasemenea casca de protectie,chit de reparat pene de cauciuc,precum si transport cu masina daca este cazul.Succes tuturor iubitorilor de natura si s ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Calimanesti