Biciclete Bergamont

Centru Inchirieri Biciclete Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Biciclete Bergamont - Centru Inchirieri Biciclete Constanta.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Biciclete Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Constanta

Produsele comercializate prin intermediul www.biciclete.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON fara TVA/bucata si va fi suportata de consumatorul final. 

Conditii de livrare : 

Livrarea produselor se face prin Fun Curier curier rapid. Pentru livrare prin alt curier rapid costurile de transport sunt suportate in totalitate de client (plata la destinatie pe documentul de transport). 

Livrarea se face la domiciliu in maxim doua zile lucratoare dupa confirmarea comenzii. 

Taxa de Fun Curier- curier rapid este fixa de 30 lei si se adauga la valoarea comenzii, rambursul final devenind suma comenzii +30lei. Taxele de curier NU variaza in functie de localitate si de marimea coletului.

Pentru comanda mai mare de 250 lei asiguram transport gratuit prin curier rapid!
Pentru o comanda de valoare mai mica de 250 lei, cumparatorul suporta integral cheltuielile.

Datele necesare pentru validarea unei comenzi sunt numele destinatarului, adresa completa, numar de telefon, serie si numar de buletin, cod numeric personal. 
Taxele de retur sunt suportate in totalitate de client.

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Constanta