Inchirieri biciclete Lugoj

Centru Inchirieri Biciclete Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri biciclete Lugoj - Centru Inchirieri Biciclete Lugoj.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Biciclete Lugoj
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Lugoj

Sediile şi numărul centrelor de închiriat diferă în funcţie de nevoile timişorenilor şi disponibilitatea partenerilor noştrii. Vă rugăm ca înainte să mergeţi la sediile noastre să rezervaţi bicicletele telefonic. 

Zece ani în care am transformat pasiunea în responsabilitate socială, atât pentru mine cât și pentru cei apropiați mie. Zece ani în slujba bicicletei, în orice formă de implicare și promovare. În paginile acestui sit veți găsi descrieri și exemple, proiecte și rezultate ale acestei organizații care a fost în ultimul deceniu purtătorul de drapel al noului val de organizații militante pentru om, natură și transport alternativ.
Zeceani în care am aprins mii de scântei în conștiința românilor, făcându-i să acționeze atât în plan personal cât și social. Plecând de la o pasiune veche personală pentru călărit șpedalat în mijlocul naturii, de la un respect deosebit pentru valorile culturii noastre tradiționale și de la dragostea pentrunatura salbatică și curată, am ajuns la asumarea unei responsabilități publice.

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Lugoj