Inchirieri biciclete Nagy Teodor Iosif

Centru Inchirieri Biciclete Viseu de sus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri biciclete Nagy Teodor Iosif - Centru Inchirieri Biciclete Viseu de sus.

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Viseu de sus

Pensiunea NAGY
Inchirieri Biciclete | Cazare | Restaurant | Expeditii turistice
0742.497.041 / 0743.278.690

inchirieri biciclete viseu de sus
Iti punem la dispozitie mai multe modele de biciclete de munte de care poti sa fi sigur ca nu te lasa la greu. Putem asigura necesarul de biciclete pentru grupuri de persoane astfel incat putem deveni partenerul tau la organizarea de evenimente, teambuilding-uri, etc. 
 
Se ofera casca de protectie pentru fiecare bicicleta inchiriata inclusa in pretul de inchiriere. In limita stocului disponibil iti oferim sistem antifurt, kit vulcanizare, pompa (tot incluse in pret).
 
Cu o capacitate de 46 locuri de cazare, pensiunea Nagy din Viseu de Sus va ofera pe tot timpul sederii plimbare cu trasura, inchiriere biciclete, inchirieri atv, trasee turistice in Maramuresul Istoric si alte servicii pentru vizitarea zonei de nord a Maramuresului.

  La cerere putem sa iti oferim ghizi autorizati cu experienta in domeniu care sa iti poata oferi traseul de care ai nevoie in functie de pregatirea ta fizica sau de zonele pe care doresti sa le vizitezi.

  cazare viseu de sus, inchirieri biciclete viseu de susPensiunea NAGY situata in Viseu de Sus - in imediata apropriere a unor obiective turistice renumite din Maramures, precum Cimitirul Vesel din Sapanta,Valea Vinului, Manastirea din lemn de la Barsana, cascada cailor din Borsa, Valea Vaserului, - simbolul Viseului datorita existentei ultimului tren pe sina ingusta functionabil din Europa

  Pensiunea Nagy va pune la dispozitie 24 camere utilate cu toate dotarile necesare, restaurant, bar de zi, masaj, plimbari cu bicicleta, sala de conferinta, biliard, acces la internet Wireless, parcare pazita, loc de joaca pentru copii, paintball. Pensiunea Nagy este o pensiune activa, organizam trasee turistice, si diverse activitati la alegere.
  Pensiunea Nagy dispune si de un restaurant select cu 42 de locuri unde te vei simti minunat fie ca vei servi micul dejun, cina sau cafeaua.
  Te invitam sa iti petreci timpul liber in mijlocul naturii, intr-o atmosfera plina de rafinament si elegant.

Servicii

  • cazare la pensiune
  • restaurant
  • sala de conferinte, sala festiva
  • masaj
  • inchirieri biciclete
  • expeditii turistice pe Valea Vaserului, calatorii cu mocanita
  • organizare evenimente, drumetii, teambuilding

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Viseu de sus