Inchiriere Birouri spatii comerciale Ploiesti

Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Birouri spatii comerciale Ploiesti - Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Ploiesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Ploiesti

Suntem o echipa tanara de performeri in vanzari, consultanti pasionati de domeniul imobiliar, prezenti in partea de sud a Romaniei, in Municipiul Ploiesti, un oras in plina dezvoltare, o poarta de acces catre toate regiunile tarii.

Obiectivul nostru: sa va ajutam sa gasiti drumul spre casa pe care o cautati si sa transformati visele in realitatea unde bucuria este: “Acasa!” 


Bazati-va pe noi ca pe un prieten de nadejde, profesionistii ce va pun la dispozitie cu seriozitate si pricepere, toate cunostintele si informatiile dobandite in ani de experienta, de munca asidua, ca in final sa aveti garantia lucrului bine facut.


In vanzari este foc continuu, trebuie sa fii permanent pregatit si bine informat, cu oferte competitive. Vreti sa va realizati obiectivele, planurile, vreti sa va vedeti visul cu ochii, locuinta mult dorita, un business de succes? Lasati-ne atunci sa va dovedim ce putem si noi vom face totul pentru reusita.
Suntem constienti ca numai un serviciu de calitate va va face sa ne deschideti usa de fiecare data. Sunteti oglinda in care ne privim, bucurosi de rezultate. Munca noastra o dedicam satisfactiei dvs.


Da, ati inteles bine, oferim garantie pe satisfactie! Va vom tine permanent la curent cu noutatile, cu schimbarile petrecute. Stim ca sta in puterea noastra sa dam o noua viziune asupra viitorului. 
Argumentele pe care ne bazam sunt simple: Forta interioara, Optimismul, Rabdarea, Comunicarea, Experienta, Increderea, Munca, Onestitatea, Bogatia spirituala care este in fiecare dintre noi. 

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea in vedera realizarii unor schimbari calitative a serviciilor imobiliare, astfel incat clientii nostri sa beneficieze si sa se bucure de cele mai bune solutii in domeniu. 

Servicii

Asiguram asistenta si consultanta pe toata perioada desfasurarii procesului de vanzare/cumparare/inchiriere a unui imobil,

promovam ofertele imobiliare aflate in portofoliu, oferim asistenta si consultanta juridica, analiza si consultanta in afaceri,

consultanta financiara, consultanta si servicii topografice, de cadastru si certificate audit energetic.

Inchiriere spatiu comercial in Ploiesti ultracentral Su240 mp, pret 900 euro. 

Inchiriere imobil pentru birou/cabinete medicale in Ploiesti, zona AFI, Su 336 mp, pret inchiriere 1100 Euro, negociabil. 

Inchiriere birouri clasa A in Ploiesti, ultracentral, Su 273 mp, pret inchiriere 8 Euro/mp, negociabil. 

Inchiriere spatii birouri in Ploiesti, zona B-dul Independentei, pozitie excelenta, suprafete diverse, pret inchiriere 9 Euro+TVA, negociabil. 

Inchiriere spatiu pentru salon/cabinet in Ploiesti, zona Cantacuzino, Su 100 mp, pret inchiriere 600 Euro, negociabil.

Inchiriere spatiu de birou, 3 camere, in Ploiesti, zona B-dul Castanilor, Su 70 mp, pret inchiriere 450 Euro, negociabil. 

Inchiriere spatii de birou in Ploiesti, ultracentral, diverse suprafete, pret inchiriere 6 Euro (TVA inclus), negociabil. 

Inchiriere spatiu pentru birou in Ploiesti, zona Democratiei, doua incaperi + grup sanitar, pret inchiriere 370 Euro, negociabil. 

Inchiriere spatiu productie/ateliere in Ploiesti, zona Cantacuzino, Su 205 mp, pret inchiriere 2000 Ron+TVA, negociabil.

Inchiriere spatiu comercial in Ploiesti, ultracentral, stradal, Su 36 mp, pret inchiriere 1500 Ron. 

Vanzare ferma+9 ha teren intravilan construibil in Pleasa, deschidere la drum principal 176 mp.

 

 

 

 

Produse

Vanzare ferma+ teren 9 ha intravilan construibil cu potential business http://www.forceimob.ro/anunt.php?id=2010

... detalii produs
Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Ploiesti spatii de birouri, comerciale, industriale, inchiriere cladire, inchiriere camera