Inchirieri Birouri Timisoara

Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Birouri Timisoara - Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Timisoara

Societatea noastra activeaza pe aceasta piata incepand cu anul 1993 in judetul Timis si Caras-Severin. In oferta noastra: copiatoare, multifunctionale, echipamente de birotica, reparatii si service, instalare retele, inchiriere de echipamente.

Domeniul de activitate
Cunoscand cerintele pe care orice afacere trebuie sa le indeplineasca, si ca atare dotarea tehnica de care o firma are nevoie pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime, Comsertim a dezvoltat un portofoliu de produse si servicii care tinde sa acopere intreaga paleta a necesitatilor unui birou modern, a proceselor de productie sau de cercetare.
Avand ca preocupare permanenta satisfacerea exigentelor unei piete in continua dezvoltare, firma noastra a elaborate solutii integrate bazate pe cele mai noi tehnologii, oferind clientilor sai, echipamente, software si servicii de inalta calitate.
Maturizarea pietei de tehnologia informatiei si dezvoltarea sistemelor de comunicatie a creat necesitatea elaborarii de solutii complexe prin integrarea de noi produse si tehnologii, ceea ce a dus la dezvoltarea de noi parteneriate cu furnizori capabili sa asigure atat o calitate deosebita a produselor cat si imbunatatirea pregatirii profesionale a specialistilor firmei noastre.
In consecinta, strategia de dezvoltare a firmei Comsertim a generat fundamentarea principalelor directii ale domeniului de activitate:
-Solutii informatice personalizate, hardware si software; -Sisteme de comunicatie; -Sisteme de audio/videoconferinta; -Dotari complete pentru centre de copiere; -Dotari complete pentru birouri; -Sisteme de productie si management pentru formate ingineresti; -Evaluarea sistemelor informatice si comunicatie, a sistemelor de productie si distribuire a documentelor -Optimizarea si reducerea costurilor generate de comunicatii si productia documentelor.

Galerie foto Centru Inchirieri Birouri Spatii Comerciale Timisoara