Inchirieri Corturi Nunta Alexandria

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Corturi Nunta Alexandria - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria


Inchiriere corturi nunta, organizare evenimente, decorare si amenajare personalizata
"O nunta de vis la tine acasa!"


Pentru o petrecere de neuitat in care totul sa fie organizat perfect, cu atentie si profesionalism, conteaza pe echipa noastra.

Oferim spre inchiriere corturi albe,de diferite dimensiuni cu capacitate intre 50 si 700 persoane, pentru organizarea evenimentelor festive in aer liber: nunti, botezuri, petreceri si aniversari private sau de firma.

Serviciile noastre includ: decorarea si amenajarea cadrului festiv: podea, mocheta, suprafata ring dans, mese scaune imbracate, vesela tacamuri, arcade la intrare, alee covor rosu, stalpisori ornamentali, covor pentru intrarea in biserica.

Pentru ca nunta, botezul, petrecerea sau orice alt eveniment important din viata dvs sa fie de vis, va oferim spre inchiriere corturi albe de diferite dimensiuni, structura de aluminiu, cu deschidere de la 6 la 20 m, lungime de pana la 50 m, inaltime de 5,5m, (fara stalpi in interior) cu capacitate intre 50 si 700 persoane complet amenajate si utilate, podea, mocheta, mese scaune imbracate, vesela, tacamuri, masa prezidiu, drapaje, aranjamente florale, alee covor rosu, stalpisori arcada, aranjament biserica, porumbei, bucatar, ospatari, barman, orchestra, servicii foto-video. Montaj oriunde in tara in limita disponibilitatii.

Wiss Marriage ofera spre inchiriere corturi speciale de diferite dimensiuni, cu ferestre si pereti detasabili, complet decorate si utilate, pentru ca ziua nuntii dvs sa fie de... vis.

Corturile au dimensiuni de 6/8 m si 6/12 m, sunt pretabile pentru spatii de diferite dimensiuni si pentru petreceri de la 50 - 700 de persoane.

Oferta noastra de baza include decorarea si amenajarea cadrului festiv, de la mese si scaune elegant imbracate, podea si mocheta, tacamuri si vesela, masa de prezidiu si cea de primire a invitatilor, pana la ornamente in diverse culori.

Va oferim, deasemeni, ring de dans, cort pentru orchestra, minibar, masina pentru baloane de sapun, stalpisori ornamentali si arcada pentru biserica, intermedierea serviciilor foto-video, sonorizare. Va putem sfatui in alegerea celui mai gustos, ieftin si frumos tort!