Inchirieri Corturi Nunta Alexandria

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Corturi Nunta Alexandria - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria.

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria

Pentru ca nunta, botezul, petrecerea sau orice alt eveniment important din viata dvs sa fie de vis, va oferim spre inchiriere corturi albe de diferite dimensiuni, structura de aluminiu, cu deschidere de la 6 la 20 m, lungime de pana la 50 m, inaltime de 5,5m, (fara stalpi in interior) cu capacitate intre 50 si 800 persoane complet amenajate si utilate, podea, mocheta, mese scaune imbracate, vesela, tacamuri, masa prezidiu, drapaje, aranjamente florale, alee covor rosu, stalpisori arcada, aranjament biserica, porumbei, bucatar, ospatari, barman, orchestra, servicii foto-video. Montaj oriunde in tara in limita disponibilitatii.

Wiss Marriage ofera spre inchiriere corturi speciale de diferite dimensiuni, cu ferestre si pereti detasabili, complet decorate si utilate, pentru ca ziua nuntii dvs sa fie de... vis. 

Corturile au dimensiuni de 6/8 m si 6/12 m, sunt pretabile pentru spatii de diferite dimensiuni si pentru petreceri de la 50 - 600 de persoane.

Oferta noastra de baza include decorarea si amenajarea cadrului festiv, de la mese si scaune elegant imbracate, podea si mocheta, tacamuri si vesela, masa de prezidiu si cea de primire a invitatilor, pana la ornamente in diverse culori.

Va oferim, deasemeni, ring de dans, cort pentru orchestra, minibar, masina pentru baloane de sapun, stalpisori ornamentali si arcada pentru biserica, intermedierea serviciilor foto-video, sonorizare. Va putem sfatui in alegerea celui mai gustos, ieftin si frumos tort!

 

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Alexandria