Inchirieri Corturi Evenimente de poveste

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Corturi Evenimente de poveste - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti

Evenimente de Poveste
Organizare Evenimente, nunti, botezuri, aniversari, cununii | Decoruri personalizate | Nunti la cort, in aer liber, la restaurant


Urmeaza un eveniment important in viata dumneavoastra?  Fie ca este vorba despre evenimentele de familie, nunti, botezuri, aniversari, majorate, noi ne asumam sarcina ca totul sa fie o reusita deplina, o amintire de neuitat. Organizarea unui eveniment presupune atentie la detalii, la dorintele si preferintele dumneavoastre si pentru aceasta va punem la dispozitie toate cunostintele noastre si materialele necesare pentru a crea un eveniment perfect, asa cum merita fiecare dintre noi.

"Evenimente de poveste" organizeaza orice tip de eveniment (nunta, botez, petrecere) in locatii renumite (restaurante, sali de festivitati, palate) precum si in aer liber, la cort in stil american, oferindu-va toata logistica necesara (aranjamente spectaculoase, meniuri alese, bauturi fine, fanatani de ciocolata si sampanie, spectacole de artificii si programe artistice memorabile).

Nunta ideala este visul oricarei viitoare mirese, iar pentru ca totul sa iasa perfect, pregatirile pentru organizarea nuntii de vis trebuie sa inceapa din timp.  Nunta este unul dintre momentele cele mai importante din viata, asa ca trebuie importalizata in cat mai multe fotografii si amintiri. Nunta perfecta are foarte multe detalii, incepand de la restaurant, muzica, imbracaminte, decoratiuni, flori, asa ca totul trebuie planuit din timp, iar noi va putem ajuta cu cea mai mare placere!

inchiriere cort organizare evenimente bailesti

evenimente-bailesti

Pornind de la consultanta, de la design si decor, pana la cele mai mici amanunte, va punem la dispozitie tot necesarul pentru un eveniment reusit!

  • organizare decorare evenimente, nunti, botezuri, aniversari, cununii
  • nunti la cort, in aer liber, la restaurant
  • decorare locatii: huse scaune, fete de masa, diferite culori, modele si materiale, baloane, aranjament prezidiu, aranjament masa, numar mese, funde scaun, covor rosu)
  • aranjamente din flori naturale, buchete, aranjamente speciale, decorarea lumanarilor de cununie sau botez, decorarea masinilor
  • lumanari festive si suporturi de lumanari de diferite culori si modele

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bailesti Evenimentele organizate la cort se fac remarcate prin aranjamentele si elementele speciale, ce devin apoi amintiri pretioase pentru miri si invitati. Va oferim inchirieri corturi evenimente nunti, botezuri, cununii, petreceri, majorate, aniversari. Corturi profesionale de diferite dimensiuni, corturile sunt utilate cu: podea, mocheta, drapaj alb, mese, scaune chiavari albe sau aurii, huse+funde, candelabre, vesela completa, instalare in functie de locatia clientului.