Inchirieri Corturi Bucuresti

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Corturi Bucuresti - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 1.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 1

Momentele unice din viata ta pot ramane in memoria celor dragi, oferindu-le intr-un ambient natural: pe malul unui lac, la marginea unei paduri sau oriunde verdele naturii va insufla prospetime, o atmosfera romantica minunata.
 
     Unul din puntele forte ale cortului pentru evenimente in aer liber este dat tocmai de posibilitatile nelimitate de decorare si adaptare la orice preferinta. Acesta poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar locatia, stilul, culorile, florile, luminile si muzica si vom avea noi grija de organizarea unui eveniment la care ati visat dintotdeauna! 
 
     Corturile s-au dovedit a fi solutia alternativa optima pentru evenimentele organizate indoor. Intr-un cadru feeric, alegand elementele decorative potrivite, aceste corturi va pot asigura reusita deplina a evenimentului dumneavostra.

Servicii

Corturile Colloseum Events Logistics sunt produse de catre renumitul producator german de corturi Eschenbach. Aceste structuri se folosesc in intreaga lume pentru reuniuni. Corturile sunt structuri usoare, mobile, cu perioada scurta de montaj/demontaj. Structura de rezistenta este din aluminiu, peretii laterali si acoperisul sunt realizate din PVC translucid sau transparent. Aceste structuri respecta toate standardele europene si mondiale cu privire la protectia impotriva incendiilor, materialele din care sunt realizate sunt ignifuge sau tratate pentru rezistenta la foc. 
 
     Colloseum Events Logistic detine doua tipuri de corturi, ambele modulare:
 
- un cort cu suprafata maxima de 72 metri patrati, modulat pe latime din 3 in 3 metri, la maxim 6 metri si pe lungime la maxim 12 metri. Cortul are inaltimea la streasina de 3 metri, inaltimea la coama este de 3,97 metri, poate fi dotat cu podea din lemn masiv, montata pe o structura de rezistenta din aluminiu. Se poate monta un perete transparent din structura de aluminiu cu geamuri din styplex si doua usi duble;
 
- un cort cu suprafata maxima de 1500 metri patrati, modulat pe latime din 5 in 5 metri, la maxim 10 metri si pe lungime la maxim 150 metri liniari. Cortul are inaltimea la streasina de 3 metri, inaltimea la coama este de 4,62 metri si poate fi prevazut cu podea din lemn masiv, montata pe o structura de rezistenta din aluminiu. Se pot monta usi duble;

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 1