Cort-Services

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cort-Services - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 3.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 3

Cort-Services, cele mai bune servicii de corturi pentru orice eveniment. Corturi nunti, cort camping, corturi industriale pentru toate necesitatile dumneavoastra. Evenimente de lux si corturi industriale, atat in regim de inchiriere corturi cat si de vanzare doar prin firma noastra!

Cort-Services" este o societate specializata in organizarea de evenimente, targuri si expozitii la cele mai inalte standarde. "Cort-Services" ofera spre inchiriere corturi de diferite dimensiuni pentru orice tip de petrecere (festivitati, nunti, botezuri, cocktail-uri, lansari de produse, firme si servicii noi, evenimente corporate, etc). 

Corturile de lux reprezinta o alternativa pentru locatiile clasice, iar impreuna cu acest cort va putem pune la dispozitie si toate serviciile conexe necesare realizarii unui eveniment in aer liber: podea, scena, mocheta, sisteme de incalzire si ventilatie, sisteme de iluminare(spoturi si candelabre), mese si scaune, amenajari standuri expozitionale, servicii catering, decoratiuni, aranjamente florale, sunet si servicii foto-video.

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 3