Inchirieri corturi Evenimente Sector 6

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri corturi Evenimente Sector 6 - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6

  Inchiriere corturi de mici sau mari dimensiuni. Aceste corturi se pot fi clasifica in mai multe categorii: cort sau corturi de nunta, corturi pentru evenimente de firma, corturi discoteca, corturi pentru targuri si expozitii, corturi ca si depozite temporare, corturi gen hale industriale, corturi gen hale temporare, corturi temporare, corturi de campanie, corturi pavilioane, corturi electorale sau in notiunea generica de corturi pentru evenimente.
  Aveti nevoie de un cort de nunta sau de mai multe corturi de nunti? Cautati un cort de otel? Un cort de aluminiu? Sau poate un cort usor pentru depozitare? Raspunsul il gasiti aici. Si asta nu este tot! Completand o cerere de oferta sau trimitandu-ne un email sau fax veti primi imediat un pret pentru cort ! Veti primi un pret pentru inchirierea cortului! sau pentru achizitionarea unui cort!
  Corturile pot fi folosite atat pentru evenimente cat si pentru depozitare sau corturi pentru spatii de productie temporare. Corturile reprezinta o structura metalica usoara confectionata in spatiile noastre de productie si invelita cu material special impermeabil (PVC - poliplan - foaie de cort - gen prelata TIR).

Servicii

  • Corturi cu deschidere armonica
  • Corturi de gradina
  • Corturi pentru evenimente complet utilate
  • Pagode
Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6 Evenimentele organizate la cort se fac remarcate prin aranjamentele si elementele speciale, ce devin apoi amintiri pretioase pentru miri si invitati. Va oferim inchirieri corturi evenimente nunti, botezuri, cununii, petreceri, majorate, aniversari. Corturi profesionale de diferite dimensiuni, corturile sunt utilate cu: podea, mocheta, drapaj alb, mese, scaune chiavari albe sau aurii, huse+funde, candelabre, vesela completa, instalare in functie de locatia clientului.