SC PETRISOR EVENTS SRL

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC PETRISOR EVENTS SRL - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6

  SC PETRISOR EVENTS SRL ofera spre inchiriere corturi de mici sau mari dimensiuni. Aceste corturi se pot fi clasifica in mai multe categorii: cort sau corturi de nunta, corturi pentru evenimente de firma, corturi discoteca, corturi pentru targuri si expozitii, corturi ca si depozite temporare, corturi gen hale industriale, corturi gen hale temporare, corturi temporare, corturi de campanie, corturi pavilioane, corturi electorale sau in notiunea generica de corturi pentru evenimente.
  Aveti nevoie de un cort de nunta sau de mai multe corturi de nunti? Cautati un cort de otel? Un cort de aluminiu? Sau poate un cort usor pentru depozitare? Raspunsul il gasiti aici. Si asta nu este tot! Completand o cerere de oferta sau trimitandu-ne un email sau fax veti primi imediat un pret pentru cort ! Veti primi un pret pentru inchirierea cortului! sau pentru achizitionarea unui cort!
  Corturile pot fi folosite atat pentru evenimente cat si pentru depozitare sau corturi pentru spatii de productie temporare. Corturile reprezinta o structura metalica usoara confectionata in spatiile noastre de productie si invelita cu material special impermeabil (PVC - poliplan - foaie de cort - gen prelata TIR).

Servicii

  • Corturi cu deschidere armonica
  • Corturi de gradina
  • Corturi pentru evenimente complet utilate
  • Pagode

Galerie foto Centru Inchirieri Corturi Evenimente Bucuresti-Sector 6