Inchirieri corturi Evenimente Galati

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri corturi Evenimente Galati - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Galati.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Galati


Inchirieri corturi nunta | Organizare evenimente Galati

Oferim ocazia oricarui eveniment din viata dvs sa fie unul special.Cu o experienta de peste 8 ani in organizarea  diferitelor evenimente , cort Karina este non stop la dispozia clientilor, oferindu-le spre inchiriere  corturi si accesoriile necesare spre a avea un eveniment reusit.

 

Indiferent daca e un eveniment de 100 de pers sau de 1000, suntem capabili sa oferim orice este necesar pentru ca  evenimentul sa fie o amintire placuta pentru fiecare participant.

Da-ne un telefon azi si o echipa cu experienta va incepe sa-ti planifice evenimentul de la A la Z  in cel mai fin detaliu. Te putem ajuta in gasirea locatie, inchirierea  cortului potrivit, pregatirea acestuia pentru eveniment cu tot ceea ce este necesar, alegerea meniului si tot ceea ce trebuie ca nunta sa fie personalizata asa cum iti doresti!

Dedicat clientilor in  a le transforma nunta intr-una de vis, echipa noastra iti ofera si locatie de cort fixa, intr o zona mirifica, la 10 minute de centrul Bacaului.

Ne adresam celor care vor sa-si organizeze

  • Nunta
  • Cumetria
  • Aniversarea

Firmelor care vor sa organizaze diferite evenimente de firma

  • Prezentare
  • Lansari
  • Evenimente corporate

Liceelor si universitatilor care vor sa organizeze baluri de absolvire

Autoritatilor locale care vor sa organize diferite manifestari pentru comunitatea locala

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Galati Evenimentele organizate la cort se fac remarcate prin aranjamentele si elementele speciale, ce devin apoi amintiri pretioase pentru miri si invitati. Va oferim inchirieri corturi evenimente nunti, botezuri, cununii, petreceri, majorate, aniversari. Corturi profesionale de diferite dimensiuni, corturile sunt utilate cu: podea, mocheta, drapaj alb, mese, scaune chiavari albe sau aurii, huse+funde, candelabre, vesela completa, instalare in functie de locatia clientului.