Inchirieri corturi Evenimente Sighisoara

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri corturi Evenimente Sighisoara - Centru Inchirieri Corturi Evenimente Sighisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Corturi Evenimente Sighisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Corturi Evenimente Sighisoara

Ofera servicii competente si consultanta pentru orice tip de eveniment corporate: aniversari, receptii, dineuri, cocktail-uri. Poţi conta pe calitate, ingeniozitate, atenţie şi preţuri competitive. Ne punem amprenta creativitatii pe evenimente care vor ramane ca un vis frumos in amintirea voastra. La targurile de nunti puteti vizualiza in spatiul expozitional conform proiectului de design, oferte estetice si financiare generoase precum si obiecte promotioanle de efect pentru o nunta de poveste. Nu in ultimul rand, agentia de nunta Decorativ este disponibila pentru a concepe, organiza, implementa si coordona si alte evenimente deosebite: lansari auto, lansari de firme, lansari de produse, receptii, conferinte, team building-uri, training-uri, actiuni de caritate si altele.

Centru Inchirieri Corturi Evenimente Sighisoara Evenimentele organizate la cort se fac remarcate prin aranjamentele si elementele speciale, ce devin apoi amintiri pretioase pentru miri si invitati. Va oferim inchirieri corturi evenimente nunti, botezuri, cununii, petreceri, majorate, aniversari. Corturi profesionale de diferite dimensiuni, corturile sunt utilate cu: podea, mocheta, drapaj alb, mese, scaune chiavari albe sau aurii, huse+funde, candelabre, vesela completa, instalare in functie de locatia clientului.