Inchirieri costume Sector 2

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri costume Sector 2 - Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 2.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 2


Inchirieri costume si accesorii

  La Damacom gasiti o varietate de costume speciale pentru serbari si petreceri tematice, pentru copii si adulti: costume animalute, costume de flori (ghiocel, lalea, trandafir), costume gaze (albinute, buburuze, fluturasi, furnica), costume nationale, costume pentru Paste, costume Craciun, costume Halloween.

  Orice sarbatoare, cerc pedagogic, petrecere, concurs de teatru, lectie tematica, toate pot fi imbogatite profesional prin costumele personajelor preferate, exemplificand astfel si aducand in scena atmosfera perioadei istorice in care se desfasoara actiunea.

Pentru spectacole de teatru, pentru filme sau reclame, pentru petreceri private sau alte evenimente, puteti alege din cele peste 1000 de costume personajele de care aveti nevoie.

  Indiferent de tematica petrecerii, fie Halloween, Carnaval, Kinky, Flower Power, Popular, Texas, noi va vom prezenta costumele oferite la inchiriere, le puteti proba si d-voastra veti decide ce se potriveste cel mai bine.
  Astazi costumele preferate ale copiilor sunt relativ usor de gasit, exista mai multe firme care se ocupa cu inchirierea de costume de carnaval. Uneori chiar si gradinitele au o serie de costume anume pentru serbarile organizate acolo. Costumele de inchiriat pentru copii sunt disponibile atat in modele standard, animale, elemente din natura dar si personaje diverse pentru copii. Un costum de inchiriat pentru copii se va regasi cu siguranta in garderoba noastra daca nu il gasiti pe site.
  In general conditiile de inchiriere sunt similare: costumele se inchiriaza pentru 24-48 de ore. Preturile variaza in functie de personaj, de materialul din care sunt facute costumele, de atentia acordata finisajelor si asemanarii cu “realitatea”.

                          

Servicii

 

 • Costume Scena
 • Costume Teatru
 • Costume Copii
 • Costume Tematice
 • Accesorii

INCHIRIERI:

 • Costume copii 40-60 RON/24 ore (timp minim)
 • Costume adulti 70-180 RON/24 ore (timp minim)
 • Rochii de seara 160-320 RON/24 ore (timp minim)
 • Accesorii 10-20 RON/24 ore (timp minim)

  Rezervarile de costume se fac cu plata in avans cu minim 50% din valoare cu cel putin 5 zile inaintea evenimentului.
  Abonamente anuale CONTRACTUALE pentru minim 10 costume/an, discount 20% din valoarea totala insumata a costumelor si a nr de zile de inchiriere- plata in avans la semnarea contractului.

VANZARI:

 • Perne decorative: 40/40 cm - 45 RON/buc. , 60/60 - 65 RON/buc.
 • Forme speciale - 75RON/buc
 • Pentru comenzi de costume ce trebuiesc confectionate, comanda trebuie facuta in prealabil cu 2 saptamani impreuna cu masuratorile si plata avansului de 50%
Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 2 Costume de inchiriat, costume petreceri, costume evenimente, costume mireasa, costume mire, costume halloween, animale, fructe, legume, costrume de carnaval si party, pelerine, peruci, costume mos craciun, inchirieri costume alba ca zapada, costume copii, masti, costume printesa, costume zmeu, costume batman, costume spiderman, costume pirat, costume vrajitoare, costume albina etc