Inchirieri costume Sector 3

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri costume Sector 3 - Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 3.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 3

Mascarada reprezinta o marca Party Factory si este primul centru de costume pentru carnaval care s-a deschis in Bucuresti inca din 2005.

La noi puteti gasi o mare varietate de costume atat pentru copii cat si pentru adulti, numarul acestora depasind de mult 6000 de exemplare!

Toate costumele sunt realizate in atelierul propriu de catre designeri si costumieri talentati, si avem grija ca toate materialele pe care le folosim sa fie de cea mai buna calitate si asta pentru ca dorim ca rezultatul sa fie impecabil. De la stofe, tesaturi si matasuri cu texturi deosebite, combinate cu dantele si pasmanterie de calitate, pana la voaluri, butoni si margele, nasturi metalici, pene, si tot felul de accesorii atent inserate, toate oferind eleganta, originalitate si detaliu costumelor noastre.

Pe tot parcursul anului producem costume pentru spectacole de teatru , petreceri tematice, petreceri corporate, emisiuni tv, reclame, serbari pentru copii etc.

Asadar, va invitam sa probati costumele noastre, putand opta deasemenea sa va faceti unul pe comanda in regim de inchiriere dupa masurile si preferintele dumneavoastra.

Va multumim si va asteptam!

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Bucuresti-Sector 3 Costume de inchiriat, costume petreceri, costume evenimente, costume mireasa, costume mire, costume halloween, animale, fructe, legume, costrume de carnaval si party, pelerine, peruci, costume mos craciun, inchirieri costume alba ca zapada, costume copii, masti, costume printesa, costume zmeu, costume batman, costume spiderman, costume pirat, costume vrajitoare, costume albina etc