Inchirieri costume Targoviste

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri costume Targoviste - Centru Inchirieri Costume-Accesorii Targoviste.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Costume-Accesorii Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Costume-Accesorii Targoviste

La Luna este un magazin care a fost conceput in mod exclusiv pentru copiii si adultii ce isi doresc petreceri de neuitat ! Targetul nostru este sa va eliberam de absolut toate problemele pe care le intampinati in organizarea unei petrecerii sau a unei serbari reusite, sa va oferim toate accesoriile de care aveti nevoie si sa va ajutam atunci cand nu aveti timpul necesar .

Prin activitatea nostra, respectam un dublu angajament: fata de clienti – prin oferirea unor servicii si produse de calitate si de asemenea fata de propria politica – prin onorarea comenzilor cu promptitudine si profesionalism. Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa organizam petreceri reusite, ci si ca reprezentam un partener de incredere.

Oferim spre inchiriere sau vanzare costume carnaval precum si numeroase accesorii party, animatori petreceri copii (Alba ca Zapada, Cenusareasa, Printesa, Pirat, Cavaler, Zorro, Indian, Indianca, Clown, Print, Cowboy, Ingeras, Iepuras, Fluturas ,Scooby Doo etc.), baloane, culori face painting si decoratiuni din baloane.

 

Centru Inchirieri Costume-Accesorii Targoviste Costume de inchiriat, costume petreceri, costume evenimente, costume mireasa, costume mire, costume halloween, animale, fructe, legume, costrume de carnaval si party, pelerine, peruci, costume mos craciun, inchirieri costume alba ca zapada, costume copii, masti, costume printesa, costume zmeu, costume batman, costume spiderman, costume pirat, costume vrajitoare, costume albina etc