Inchirieri echipamente utilaje Constanta

Centru Inchirieri Echipamente Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri echipamente utilaje Constanta - Centru Inchirieri Echipamente Constanta.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Echipamente Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Echipamente Constanta

 

   Suntem dealeri autorizati pentru:
1. Stivuitoare frontale marca DOOSAN
- Motostivuitoare termice cu motor diesel si GPL pentru aplicatii industriale, 
- Stivuitoare electrice cu sasiu in trei sau patru roti. 
2. Echipamente pentru depozit si logistica marca DOOSAN si NOBLELIFT

 

- Transpalet electric pentru transportul marfurilor la orizontala. Se poate opta pentru echipamente electrice cu operator pedestru, cu platforma pentru operator si cadru protectie. 

3. Stivuitoare cu incarcare laterala marca Baumann, sunt disponibile atat in varianta diesel, GPL cat si electrice, cu capacitati de la 3000 kg la 50.000 kg.4. Stivuitor ( incarcator) cu brat telescopic marca MST, cu motor diesel si tractiune integrala, cu punte oscilanta pe spate, pentru o performanta optima pe teren accidentat. Stivuitoarele telescopice sunt foarte versatile gratie conexiunilor libere disponibile in bratul telescopic, in care se poate instala diferite tipuri de echipamente Principala utilizare a incarcatoarelor telescopic o regasim pe santierele de constructii, in industrie si agricultura, cu posibilitatea de stocare la inaltimi mari.
5. Incarcatoare cu furci frontale pentru containere Reachstacker FTMH, Fantuzzi Team Material Handling, stivuitor cu motor termic-diesel, reprezinta cea mai flexibila solutie pentru manipularea containerelor de dimensiuni mici si mijlocii in cadrul porturilor sau al terminalelor de marfa. Aceste utilaje confera performante ridicate de operare, au costuri reduse de exploatare si poate fi pus in functiune cu atasamente de tip combi si spreader precum si cu varianta de exploatare a containerelor goale.

Centru Inchirieri Echipamente Constanta Centre va ofera spre inchiriere echipamente: electrice profesionale, manusi ochelari, bocanci, aparat sudura, echipamente de schi, snowboard, inchirieri echipamente pescuit, casti, inchirieri echipamente video, inchirieri echipamente sunet, inchirieri echipamente protectie, inchirieri echipamente ski, inchirieri echipamente snowboard, inchirieri echipamente grip, inchirieri echipamente profesionale, inchirieri echipamente electrice