Bradul Ski Land

Centru Inchirieri Echipamente Poiana brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Bradul Ski Land - Centru Inchirieri Echipamente Poiana brasov.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Echipamente Poiana brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Echipamente Poiana brasov

Echipamentul oferit spre inchiriere

> Schiuri

  Oferim cel mai bun echipament pentru iubitorii schiului, indiferent de varsta, inaltime sau experienta. Avem modele create special pentru a fi inchiriate, mult mai rezistente la uzura si mai fiabile, care se adapteaza foarte usor nevoilor specifice fiecarui schior.
  Astfel, la fiecare utilizare orice pereche de schiuri ofera aceleasi performante, prin constructia lor speciala si prin intretinerea si ceruirea executate regulat, pentru a livra mereu aceleasi performante.
  In plus, inaintea fiecarui sezon de schi, completam echipamentul deja existent cu ultimele modele aparute de la cele mai renumite firme producatoare din domeniu: Rossignol, Atomic, Fischer, Volki, Head, Nordica, fiind clasificate cu **** si ***** SportService!
  De asemenea, avem clapari potriviti oricarei marimi si daca este cazul, vom regla legaturile schiurilor pentru a se potrivi perfect cu claparii!

> Snowboard

  Snowboardul este un sport care atrage din ce in ce mai multi adepti, in fiecare an. In cazul in care doriti sa experimentati acest sport extrem sau sunteti deja un cunoscator, va punem la dispozitie o mare diversitate de modele de diferite lungimi si boots care se potrivesc tuturor marimilor.
  Va vom indruma in alegerea placii potrivite si la nevoie vom regla legaturile in unghiul preferat sau cel potrivit pentru a invata.

> Echipament de protectie

 Pentru a practica in siguranta sporturile de iarna, oferim celor mici casca de protectie!

 

 

Galerie foto Centru Inchirieri Echipamente Poiana brasov