Inchirieri echipamente utilaje Poiana Brasov

Centru Inchirieri Echipamente Poiana Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri echipamente utilaje Poiana Brasov - Centru Inchirieri Echipamente Poiana Brasov.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Echipamente Poiana Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Echipamente Poiana Brasov


Centru de inchiriere ski si snowboard Poiana Brasov

Ne gasiti in Poiana Brasov, la doar 50 de metri de partia de ski Bradul, cu intrarea in centrul de ski din parcarea Hotelului Bradul, parte din grupul hotelier Ana Hotels, in stanga telecabinei Capra Neagra, langa Vuarnet.

Va stam la dispozitie spre inchiriere diverse modele de schiuri, bete, clapari, snowboard, boots si echipamente de protectie pentru toate categoriile de varsta si de experienta, astfel incat oricine este dornic de a practica sporturi de iarna, la noi gaseste cu siguranta echipamentul!

Totodata, oferim si consiliere in alegerea echipamentului potrivit cat si servicii de service pentru schiuri si snowboard, efectuate de personal specializat, utilizand masini profesionale.

Schiuri

  Oferim cel mai bun echipament pentru iubitorii schiului, indiferent de varsta, inaltime sau experienta. Avem modele create special pentru a fi inchiriate, mult mai rezistente la uzura si mai fiabile, care se adapteaza foarte usor nevoilor specifice fiecarui schior.
  Astfel, la fiecare utilizare orice pereche de schiuri ofera aceleasi performante, prin constructia lor speciala si prin intretinerea si ceruirea executate regulat, pentru a livra mereu aceleasi performante.
  In plus, inaintea fiecarui sezon de schi, completam echipamentul deja existent cu ultimele modele aparute de la cele mai renumite firme producatoare din domeniu: Rossignol, Atomic, Fischer, Volki, Head, Nordica, fiind clasificate cu **** si ***** SportService!
  De asemenea, avem clapari potriviti oricarei marimi si daca este cazul, vom regla legaturile schiurilor pentru a se potrivi perfect cu claparii!

Snowboard

  Snowboardul este un sport care atrage din ce in ce mai multi adepti, in fiecare an. In cazul in care doriti sa experimentati acest sport extrem sau sunteti deja un cunoscator, va punem la dispozitie o mare diversitate de modele de diferite lungimi si boots care se potrivesc tuturor marimilor.
  Va vom indruma in alegerea placii potrivite si la nevoie vom regla legaturile in unghiul preferat sau cel potrivit pentru a invata.

Echipament de protectie

 Pentru a practica in siguranta sporturile de iarna, oferim celor mici casca de protectie!

Centru Inchirieri Echipamente Poiana Brasov Centre va ofera spre inchiriere echipamente: electrice profesionale, manusi ochelari, bocanci, aparat sudura, echipamente de schi, snowboard, inchirieri echipamente pescuit, casti, inchirieri echipamente video, inchirieri echipamente sunet, inchirieri echipamente protectie, inchirieri echipamente ski, inchirieri echipamente snowboard, inchirieri echipamente grip, inchirieri echipamente profesionale, inchirieri echipamente electrice