Centrul de inchiriere Ranca

Centru Inchirieri Echipamente Ranca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul de inchiriere Ranca - Centru Inchirieri Echipamente Ranca.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Echipamente Ranca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Echipamente Ranca

Centrul pentru inchiriere echipament de ski este situat la baza teleski-ului M1,in cadrul pensiunii si in incinta barului de zi.

Prima partie de ski la Ranca a fost construita in anul 1986, de catre OJT Gorj cu implicarea directa a administratorului de atunci a unitatii Ranca, si anume Mitroiu Vasile, care este initiatorul si promotorul domeniului schiabil Ranca, administrat in prezent de SC CTM RANCA SRL.

Schiul este cel mai popular sport de iarna cu aproape 45  milioane de fani si mii de pasionati in toata lumea. Acest sport a fost dezvoltat,  intr-o oarecare masura,  in sporturi complementare… spre exemplu snowboarding. Inainte ca schiul sa devina un sport si chiar o pasiune, el era un simplu mijloc de deplasare. Cea mai veche forma a placii, scurta si foarte lata, dateaza din Suedia si se presupune ca are 4500 de ani vechime, iar desenele de pe peretii pesterilor ne spun ca schiurile erau folosite chiar cu mult inainte de acea perioada.Aceste schiuri pareau a fi fost folosite de un vanator sau calator, in timpul iernilor lungi si grele din nordul Rusiei si Scandinavia. La inceput, schiul nu a fost facut pentru viteza, ci doar pentru a-l tine pe posesor deasupra zapezii, pentru a-si rezolva treburile.Astazi reprezinta o placere greu de inteles pentru multi care nu au incercat macar…

Galerie foto Centru Inchirieri Echipamente Ranca