LIVIO DARIO SRL

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LIVIO DARIO SRL - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Alba Iulia.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Alba Iulia

SC LIVIO DARIO SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 1998 de d-nul. Poptean Aurel – administrator, destinata transportului intern si international de calatori prin curse regulate , regulate speciale pe baza de contracte si ocazionale. Societatea detine trasee judetene , curse regulate, in tot judetul Alba si are contracte ferme cu cele mai mari fabrici din judet.

Ca urmare a efortului continuu depus de intreaga echipa si a dorintei de a fi cei mai buni, Livio Dario este astazi, cel mai mare transportator de calatori din judetul Alba.
Societatea noastra vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei oferind servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane. Prin perfectionarea continua a personalului propriu, s-a ajuns ca acesta sa faca fata standardelor europene.

SIGURANTA - CONFORT - RAPIDITATE

Acestea au fost dezideratele noastre de la bun inceput, fapt ce a facut sa castigam increderea clientilor nostri oferindu-le servicii si confort la standarde tot mai ridicate.
Vrem sa fim cei mai buni in domeniul nostru. Echipa Livio Dario este mereu pregatita sa abordeze cele mai dificile aspecte ale afacerii cu profesionalism si cu dorinta de perfectionare. In spatele unor servicii de o calitate la nivel vest-european sta o echipa de oameni instruiti, motivati sa-si dezvolte competentele si sa accepte noi provocari. Societatea Livio Dario se mandreste cu o echipa de 130 de angajati profesionisti, a carei medie de varsta este de 35-40 ani. 

Livio Dario
 este unul din pionierii transporturilor de calatori din Romania. De peste un deceniu urmarim perfectiunea si nu acceptam standardul ca fiind suficient pentru viitor. Cautam permanent oportunitati pentru a imbunatatii sistemul si procesele existente si incurajam angajatii sa vina cu idei noi.


Pe o piata in continua miscare, cum e cea din Romania, unde investitorii mari din Europa sunt jucatori de marca in diverse industrii producatoare, unul din avantajele societatii noastre l-a constituit calitatea serviciilor oferite si adaptate mereu la necesitatile clientilor. Intotdeauna, orientarea catre client a stat in centrul filosofiei de afaceri a societatii Livio Dario, acest deziderat este un fapt ce se vede in fiecare zi, in serviciile oferite clientilor nostri.

A fi onest si transparent, a accepta opinii diferite si a incuraja negocierile fair-play definesc maniera Livio Dariode abordare a relatiilor profesionale, fie in interiorul organizatiei sau in parteneriatele cu furnizorii si clientii. LaLivio Dario apreciem schimbul corect si eficient de informatii la toate nivelele organizationale.

O alta preocupare a noastra,una foarte importanta, este mediul, de aceea incercam incontinuu sa imbunatatim calitatea vietii, prin achizitionarea unor autovehicule cat mai putin poluante,preocupandu-ne constant de a gasi solutii si tehnologii pentru reducerea emisiilor poluante.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Alba Iulia