Inchirieri Jeep Offroad Bistrita

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Jeep Offroad Bistrita - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bistrita.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bistrita

Tabita Tour este compania cu care a început povestea Filadelfia Group. În prezent este cea mai importantă companie din Nord-Vestul României în domeniul transportului intern și internațional de persoane și este premiată constant în topul firmelor din județul Bistrița-Năsăud.

Deținem un parc auto extins, format din 43 de autocare și 25 de microbuze marca Mercedes, cu o capacitate de transport cuprinsă între 8 și 83 de locuri. Toate mașinile sunt dotate conform normelor europene în vigoare și asigură un grad ridicat de confort și  siguranță. Produse între 2001 și 2009, mașinile Tabita Tour sunt clasificate la trei și patru stele. Majoritatea autocarelor sunt dotate cu  sistem climatronic, sistem de încălzire independent, scaune rabatabile cu tetiere,  toaletă, frigidere, televizoare LCD, DVD pentru vizionarea de filme, radio CD, cafetieră și mini-bucătărie, cușetă de odihnă pentru șofer, telefon. Compania oferă spre închiriere agențiilor  de turism și grupurilor organizate autocare și microbuze pe rutele preferate, pentru diverse evenimente, excursii și circuite, transfer la și de la aeroport. De asemenea, acestea pot opta pentru călătoria în România sau în străinătate pe liniile regulate ale Tabita Tour. Punctele forte ale companiei sunt profesionalismul, informarea corectă și rapidă a clienților, flexibilitata și receptivitata pentru parteneriate de  durată și profitabile.

Avem linie proprie de transport internaţional de persoane cu destinaţii din Spania, Italia și Franța, cât şi linii proprii interne în Transilvania. Deținem o rețea extinsă de 33 de agenții în România (agenții Filadelfia partener Tabita Tour), la care se adaugă 20 de agenții din Spania și agenția din Torino, Italia. Pe lângă agențiile proprii, al căror număr crește constant, avem o colaborare eficientă și durabilă cu peste 100 de agenții revânzătoare.Pe lângă transportul de persoane, oferim și servicii de coletărie prin agențiile proprii din România și Spania.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre traseele, agențiile și ofertele noastre vă invităm să vizitați site-ul dedicat www.tabitatour.ro.

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bistrita