APETRANS S.R.L.

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre APETRANS S.R.L. - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Botosani.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Botosani

Societate cu capital privat, infiintata in 23 septembrie 1996 de catre Apetrei Petru si destinata initial trasportului international de persoane.

Obiectul principal de activitate il constituie transportul intern si international de persoane. Anticipam dorintele calatorilor nostri, de aceea investim constant in tehnologie si profesionalism.

Creem, dezvoltam si implementam sisteme de rezervari performante, sisteme de monitorizare a flotei, de gestionare a datelor, toate adaptate nevoilor de business specifice acestei activitati.

Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea serviciilor, catre personalizarea ofertelor in functie de tipologia fiecarei persoane careia ne adresam.

Suntem recunoscuti pentru faptul ca putem satisface cele mai complexe servicii de transport persoane, datorita multitudinii de autocare pe care vi le punem la dispozitie pentru calatorii in tara si strainatate.

Gratie imbunatatirii necontenite a conditiilor de transport, a calitatii serviciilor si a facilitatilor oferite, peste 300 000 de persoane ne prefera anual. In Departamenul CURSE CHARTER, oferim spre inchiriere autocare si microbuze moderne pentru transport spre orice destinatie din Europa.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Botosani