MOUSE BUS LINES S.R.L

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOUSE BUS LINES S.R.L - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 2.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 2

1. In acest domeniu atat de complex ne confruntam cu o invazie de oportunisti care pun accent mai intai pe latura financiara si mai putin pe calitate. Principalul nostru ATU este ca stim cu ce probleme va confruntati in prezent in alegerea unui transportator, de aceea va punem la dispozitie autovehicule care se ridica la standarde internationale, respectand toate reglementarile in vigoare din punct de vedere legislativ si tehnic.

2. Autovehiculele destinate unui client sau unui potential client ii sunt alocate in mod special. Firma noastra nu a efectuat si nu va efectua niciodata transport in regim maxi-taxi, acest lucru reiesind din aspectul autovehiculelor si al soferilor societatii noastre.

3. Personalul firmei a fost selectat in decursul anilor, formand astfel o echipa de profesionisti care au inteles si constientizeaza ca fiecare persoana transportata de firma noastra este foarte importanta.

4. Pentru noi este mai important sa ne imbogatim portofoliul cu noi clienti pe termen lung sau scurt decat sa ne imbogatim rapid.

5. Firma noastra detine un numar de 50 autovehicule care sunt verificate zilnic in autobaza proprie, atat tehnic cat si estetic.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Bucuresti-Sector 2