TEISA TRAVEL SRL

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TEISA TRAVEL SRL - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Iasi

Posesorul biletului ia cunostinta si accepta conditiile de transport prezentate in continuare: 

1. Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu cel putin 15 minute inainte de ora de imbarcare. 
2. Pasagerii nu au dreptul sa consume bauturi alcoolice inainte si pe timpul deplasarii sau sa deranjeze ceilalti calatori, iar fumatul la bordul autocarului este strict interzis. 
3. Pasagerii care nu respecta aceste conditii risca sa piarda biletele si sa fie debarcati 
4. Orice modificare a datei de calatoriei trebuie anuntata la agentia unde s-a facut rezervarea cu cel putin 48 de ore inaintea plecarii 
5. Confirmarea rezervarii este obligatoryie cu 24 ore inainte. 

SC TEISA TRAVEL SRL este indreptatita sa refuze imbarcarea pasagerilor daca: 

1. Biletul nu s-a achitat integral de catre client. 
2. Reducerile aplicate sunt nejustificate. 
3. Clientul este in stare de ebrietate. 
4. Clientul manifesta un comportament agresiv data de angajatii SC TEISA TRAVEL SRL sau fata de ceilalti calatori. 

SC TEISA TRAVEL SRL nu este responsabila de intarzierile provocate de: 

1. Evenimente neprevazute in trafic (accidente). 
2. Controale ale organelor competente (Politia Rutiera, Autoritatea Rutiera Romana, Registru Auto Roman) 
3. SC TEISA TRAVEL SRL nu este responsabila de pierderea legaturilor cu orice alt mijloc de transport. 

BAGAJE 
1.Se admit gratuit la transport doua bagaje/persoana, in limita a 60 kg, bagaje care se inregistreaza si sunt depuse in compartimentul de bagaje sau remorca autocarului si un bagaj de mana in limita a 5 kg (continand bunuri strict necesare calatoriei,alimente,medicamente) in autocar. 

2.In caz de pierdere, deteriorare totala a bagajului inregistrat, raspunderea transportatorului se limiteaza la suma de 100 euro/bagaj. Raspunderea transportatorului este limitata doar la suma daunelor compensatorii dovedite. In caz contar nu este raspunzator pentru daunele indirecte, incindentale sau ulterioare. 

3.Transportatorul nu este responsabil pentru deteriorarea obiectelor si bunurilor interzise la transport care sunt introduse in bagajul inregistrat, si nici pentru articole fragile sau perisabile, neambalate corespunzator, obiectele care au o valoare speciala cum ar fi bani, bijuterii, argintarii, metale pretioase, titluri de valoare, garantii sau alte valori, chei, documente de afaceri, pasapoarte si orice alte de documente de identitate ori esantioane care sunt incluse in bagajele inregistrate, cu sau fara stirea transportatorului. 

4.Transporatorul nu este raspunzator pentru nici o dauna rezultata din nerespectarea de catre pasager a oricaror legi aplicabile, regulamente, ordine, cereri sau cerinte impuse de un organism guvernamental. 

5.Raspunderea transportatorului este limitata numai la daunele produse in timpul transportului. 

6.Transportatorul nu este raspunzator pentru vatamarile cauzate pasagerilor sau pentru daunele produse bagajelor acestora de catre obiectele continute in bagaje. Orice pasager ale carui obiecte introduse in bagaje cauzeaza vatamari altui pasager, deteriorari ale bagajelor acestuia ori bunurilor transportatrului, sau oricarei alte proprietati pe care acesta o transporta, va despagubi transportatorul cu privire la toate pierderile si cheltuielile de orice natura suportate de acesta ca urmare a acestui fapt, in conformitate cu legea romana. 

7.In cazul pierderii, deteriorarii totale sau partiale, sau distrugerii bagajului, posesorul de drept are obligatia de a aduce la cunostinta delegatului transportatorului (conducator auto) aceste fapte, prin formularea in scris a unei reclamatii, cel tarziu la momentul finalizarii calatoriei. 

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Iasi