VILEXTUR

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre VILEXTUR - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Ramnicu Valcea.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Ramnicu Valcea

Ca si principale activitati, compania noastre efectueaza curse internationale sub forma de excursii la cerere, curse interne de linie, curse tip charter international, excursii interne la cerere, cu sediul in judetul Valcea.

Cu un parc cu autocare de inalta clasa, Setra, VanHool, Renault si Bova, compania noastra vine cu solutii de transport pentru cerintele dumneavoastra, atat pentru transporturi scurte gen excursii, transporturi rapide tip charter, cat si pentru transporturi de lunga durata gen tururi europene si nu numai. Compania noastra efectueaza si curse gen navete, pentru muncitorii si personalul TESA de la CET GOVORA.

Prin agentia noastra de turism, punem la dispozitia doritorilor pachete promotionale pentru excursii, referinte pentru cazari, variante pentru excursii ca si traseu, cazari, puncte de vizitare. Originea companiei vine din anul 1992, atunci cand piata in domeniul transporturilor de persoane era foarte mica in Romania. Treptat raspunzand unei cereri cat mai variate, ne-am adaptat astfel incat am ajuns sa lucram intr-un mod profesionist, satisfancand exigentele in domeniu. Incepand cu trasee interne, excursii organizate si culminand cu trasee internationale, interne, chartere, excursii scolare, pelerinaje, compania noastra a ajuns sa fie un lider in domeniul transportului de persoane, perfectionandu-se pas cu pas, dovedindu-se capabila sa se adapteze la perfectiunea ceruta de dumneavoastra.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Ramnicu Valcea