Olimpia Travel

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Olimpia Travel - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Satu Mare.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Satu Mare

Firma Olimpia Travel este o societate comercială cu răspundere limitată care a fost înfiinţată de d-na Huzău Olimpia la data de 16 iunie 2003 având ca obiect principal de activitate transportul intern şi internațional de persoane. Societate are un singur asociat în persoana doamnei Huzău Olimpia.

Datorită dorinţei de a fi cei mai buni în ceea ce facem, condiţiile de călătorie s-au îmbunătăţit necontenit, iar azi peste 15 000 de persoane ne preferă anual pentru a călători în AUSTRIA,ITALIA,FRANŢA, SPANIA, PORTUGALIA.

Misiunea noastră este să oferim servicii de înaltă calitate astfel încât să acoperim un segment cât mai variat de nevoi. Succesul firmei are la bază multă muncă, dedicare şi o deosebită consideraţie acordată clienţilor.

OLIMPIA TRAVEL dispune de o flotă proprie de microbuze, autocare şi autobuze conduse de o echipă de conducători auto profesionişti, adaptabile celor mai diverse cerinţe de transport persoane. O flotă dinamică trebuie administrată eficient pentru a menţine costurile operaţionale la un nivel optim, fară a scapă însă din vedere eficienţa pe trasee.

În situația în care autovehiculul a suferit o defecțiune tehnică, acesta este supus unor verificări atente în service-ul propriu, tocmai pentru ca serviciile de transport să se menţină la standarde profesionale. Pentru situaţii de urgenţă, precum defecţiuni apărute pe drum, există echipe mobile care se deplasează imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei. În asemenea situaţii, firma înlocuieşte autovehiculul în cel mai scurt timp cu un altul pentru preluarea pasagerilor.

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Satu Mare