Euro-Fratello

Centru Inchirieri Jeep-Offroad Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Euro-Fratello - Centru Inchirieri Jeep-Offroad Suceava.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Jeep-Offroad Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Jeep-Offroad Suceava

  Suntem o companie cu care oamenii doresc sa colaboreze datorita serviciilor de calitate pe care le oferim. Fie ca e vorba de servicii de transport, inchirieri autocare, inchirieri microbuze, circuite interne sau externe, Euro-fratello se evidentiaza prin: siguranta, calitate, confort, eleganta, tehnologie.

  Ne-am ocupat de asigurarea calitatii, propunandu-ne sa fim mai buni, mai aproape de nevoile dumneavoastra si sa dam un plus de valoare serviciilor oferite. Deoarece avem o bogata experienta in domeniul transportului de calatori si raspundem nevoilor primordiale: confort, relaxare, odihna, siguranta, si nu in ultimul rand, RAPIDITATE… 

  Calatoria noastra are ca destinatie excelenta, iar acest drum nu e unul usor atunci cand tintesti spre depasirea asteptarilor. De-a lungul timpului ne-am propus sa dam prioritate nevoilor clientilor nostri si continuam sa facem asta impinsi de dorinta de a fi cei mai buni.

  Confort, respect, corectitudine si calitate sunt doar cateva din valorile pe care ni le impunem. Vrem sa avem doar clienti multumiti, iar pentru aceasta va punem pe primul loc. Ne-ati sustinut cu devotament si ne-ati ales fara ezitare de fiecare data!

  Zi de zi suntem la dispozitia dumneavoastra, evoluand constant in calitatea serviciilor si in tot ceea ce facem!

Servicii

- Inchiriere microbuze si autocare de ultima generatie pentru excursii in tara si in strainatate din Suceava si Vatra Dornei.

- Societatea de transport are un parc auto format din 12 autocare cu capacitate de transport intre 34 si 80 de locuri (dotate cu aer conditionat, sistem audio + video, toaleta etc), 10 microbuze cu capitatea de transport intre 16 si 19 locuri si 8 microbuze cu capacitatea de 8 locuri.

- Societatea efectueaza transport international in tari precum Austria, Germania, Belgia, Anglia, Danemarca, Suedia, Norvegia cu plecari zilnice din Suceava si Vatra Dornei.

- Societatea ofera conditii optime de transport intern si international la preturi competitive.

Relatii si rezervari la tel. 0724122272 sau 0756086166 mobil sau pe site-ul societatii www.euro-fratello.ro

Galerie foto Centru Inchirieri Jeep-Offroad Suceava