Inchirieri Remorci Platforme Auto Sau Autoutilitare

Centru Inchirieri Remorci Platforme Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Remorci Platforme Auto Sau Autoutilitare - Centru Inchirieri Remorci Platforme Alexandria.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Remorci Platforme Alexandria
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Remorci Platforme Alexandria

Inchirieri Remorci si Platforme Auto sau Autoutilitare Teleorman

  Firma noastra va ofera spre inchiriere platforme si remorci auto de diverse dimensiuni. Va stam la dispozitie non-stop cu remorci si platforme in judetul Teleorman. Oferim calitate la preturi negociabile in functie de necesitate. Dorim sa va usuram transportul marfurilor, transportul bagajelor, transportul motocicletelor, transportul ATV –urilor, transportul automobilelor si al utilajelor usoare.

  Oferim spre inchiriere remorci: remorci cu prelata pentru transport bagaje, remorci transport atv, remorci motociclete, respectiv platforme auto cu masa de pana la 3500kg.

                   inchirieri remorci si platforme alexandria inchirieri remorci si platforme alexandria

  Apeland la serviciile noastre puteti sa efectuati un transport singuri, fara sa depindeti de alte persoane si fara sa cheltuiti bani pe transporturi costisitoare, care in majoritatea cazurilor sunt greu de organizat si de supravegheat.

  Va punem la dispozitie orice tip de remorca, cu care se pot transporta de la marfuri usoare pana la vehicule grele de pana la 2,5 to.

  • remorci cu sau fara prelata
  • remorci cu sau fara sistem de franare
  • remorci cu greutate utila intre 500 kg si 2500 kg
  • remorci speciale pentru obiecte grele sau voluminoase

Galerie foto Centru Inchirieri Remorci Platforme Alexandria