Inchirieri Remorci si Platforme Auto Brasov

Centru Inchirieri Remorci Platforme Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Remorci si Platforme Auto Brasov - Centru Inchirieri Remorci Platforme Brasov.

Descriere Centru Inchirieri Remorci Platforme Brasov

INCHIRIERI REMORCI SI PLATFORME BRASOV - 0757.630.420

  Firma noastra va ofera spre inchiriere platforme si remorci auto de diverse dimensiuni. Va stam la dispozitie non-stop cu remorci si platforme in judetul Brasov. Oferim calitate la preturi negociabile in functie de necesitate. Dorim sa va usuram transportul marfurilor, transportul bagajelor, transportul motocicletelor, transportul ATV –urilor, transportul automobilelor si al utilajelor usoare.

  Oferim spre inchiriere remorci: remorci cu prelata pentru transport bagaje, remorci transport atv, remorci motociclete, respectiv platforme auto cu masa de pana la 3500kg.

inchirieri remorci si platforme brasov

  Apeland la serviciile noastre puteti sa efectuati un transport singuri, fara sa depindeti de alte persoane si fara sa cheltuiti bani pe transporturi costisitoare, care in majoritatea cazurilor sunt greu de organizat si de supravegheat.

  Va punem la dispozitie orice tip de remorca, cu care se pot transporta de la marfuri usoare pana la vehicule grele de pana la 2,5 to.

  • remorci cu sau fara prelata
  • remorci cu sau fara sistem de franare
  • remorci cu greutate utila intre 500 kg si 2500 kg
  • remorci speciale pentru obiecte grele sau voluminoase

Servicii

  • Inchirieri remorci si platforme auto
  • Tractari auto pe raza orasului Brasov
  • Asistenta rutiera
  • Asigurari generale (RCA, CMR, Casco, Locuinta)

Produse

Inchiriere Platforma Auto - 100 lei

... detalii produs

Inchiriere Remorca 750 kg - 50 lei

... detalii produs

Tractari Auto in Brasov - 100 lei

Servicii de tractari auto si transport diverse in conditii de siguranta si la preturi avantajoase: tractari autovehicule, autoutilitare, microbuze etc., transport autovehicule noi/second-hand, transport agabaritic pentru toat? gama de utilaje agricole si de constructii, transport pentru programare RAR dus/intors pe raza orasului Brasov. ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Remorci Platforme Brasov