Inchirieri Remorci Platforme Sector 5

Centru Inchirieri Remorci Platforme Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Remorci Platforme Sector 5 - Centru Inchirieri Remorci Platforme Bucuresti-Sector 5.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Remorci Platforme Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Remorci Platforme Bucuresti-Sector 5

Inchirieri de remorci si platforme, inchirieri suporti auto si vanzari carlige auto. Avem sediul in Bucuresti. Cu noi puteti calatori in Romania si in tarile din intreaga Europa.

1. Avem cel mai mare parc de remorci si platforme de toate dimensiunile. Va oferim cele mai variate tipuri de remorci si platforme spre inchiriere. Avem de toate pentru toti : remorci pentru bagaje, pentru ATV-uri, pentru moto si biciclete, pentru mobila, pentru stupi, pentru electrocasnice, pentru utilaje si materiale de constructii.

2. Puteti inchiria (ridica) si returna (preda) o remorca la orice ora convenabila pentru Dvs.

3. Va stam la dispozitie non-stop, 24/24 h, 7 zile din 7.

4. Suntem primii. Suntem creativi si inovatori. Concurenta ne imita si ne copiaza. Apeland la noi veti fi mereu cu cativa kilometri inaintea celorlalti.

5. La solicitare Va oferim gratuit pentru remorca inchiriata roata de rezerva, chingi de ancorare, rampe.

6. De peste 10 ani apreciem calitatea serviciilor si relatiilor cu clientii nostri oferindu-le suport complet in inchirieri remorci si plaftorme multifunctionale , inchirieri suporti pentru schiuri si biciclete.

7. De la noi puteti comanda si orice tip de carlig auto.

8. Este esential sa aveti la dispozitie o remorca buna pe un carlig bun. De aceea Va oferim exact ceea ce va doriti la preturi corecte.

Va invitam sa vedeti remorcile noastre si sa inchiriati remorca dorita.

Centru Inchirieri Remorci Platforme Bucuresti-Sector 5 remorci cu prelata pentru transport bagaje, remorci transport atv, remorci motociclete, respectiv platforme auto, plarforma auto