Inchiriere Restaurant Evenimente Suceava

Centru Inchirieri Restaurante si Sali Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Restaurant Evenimente Suceava - Centru Inchirieri Restaurante si Sali Suceava.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Restaurante si Sali Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Restaurante si Sali Suceava

Serviciile noastre de calitate si profesionalismul intregului staff va vor asigura ca sederea dumneavoastra in inima Bucovinei va fi confortabila si placuta.
Ospitalitatea este aici ca si aerul curat adica din belsug.

Servicii

Deosebit de familiar restaurantul nostru va invita sa incercati intr-o atmosfera placuta si rustica excelenta bucatarie bucovineana.
Dupa o zi plina de trairi intense in mijlocul naturii, urmeaza aproape intotdeauna o seara la fel de bogata in trairi, cand sunt aduse la masa diverse feluri demancare .
Lasati-va sfatuiti si veti fi surprinsi de mancarurile traditionale bucovinene : hribi cu smantana cu mamaliguta, pastrav in cetina, sarmalute, tochitura de porc, placinte poale-n brau ... toate stropite cu renumita afinata .
Mancarea simpla si sanatoasa este scrisa cu majuscule in bucataria traditionala bucovineana .
Restaurantul este compartimentat pe trei nivele, dispune de 400 locuri si este deschis pe toata perioada anului. Terasele deschise pe perioada verii fac deliciul oaspetilor. 
Crama de la demisol va ofera prilejul de a organiza intr-un cadru intim diferite aniversari sau degustari de vinuri .
Ca urmare a cresterii interesului serviciilor noastre, unitatea noastra a adaugat un nou departament in cadrul activitatii, departamentul party-service . Astfel organizam cu placere nunti, banchete, receptii sau alte evenimente sociale precum oferim si servicii de catering .
In cadrul complexului dispunem de o sala de conferinta ideala pentru traininguri, conferinte si prezentari produse.

 

Centru Inchirieri Restaurante si Sali Suceava inchirere restaurant, cafenea, bar, sala de nunta, sali de botez, inchirieri mese