Inchiriere Restaurant Evenimente Timisoara

Centru Inchirieri Restaurante si Sali Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Restaurant Evenimente Timisoara - Centru Inchirieri Restaurante si Sali Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Restaurante si Sali Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Servicii


!!! Locatia este destinat clientelei de afaceri si nu numai si ofera servicii de calitate. Hotelul are 3 etaje cu un total de 48 de camere si ApartHotel are 12 apartamente 
!!! Camerele sunt dotate si utilate, astfel : mobilier modern, internet free, TV satelit, telefon.radio, minibar, camera baie cu cabina dus, consumabile baie, halat baie, prosoape, geamuri fonice .
!!! Servicii gratuite : comenzi taxi, trezire la ora solicitata, rezervari diverse, ziare receptie, etc.
!!! Servicii extra cu plata : rent a car, spalatorie-curatatorie, room service, salon masaj, inchiriere biciclete, etc.
!!! Facilitati : restaurant cu terasa, pizzerie, terasa longe, lobby bar, parcare supravegheata, lift, sala fitness, sauna, salon masaj .
!!! Center Business Boavista, ofera 3 Sali doatate si utiliate cu o capacitate de pana la 400 locuri
Situat intr-o zona foarte activa din punct de vedere economic a orasului Timisoara, langa sala Olimpia si vis a vis de Centrul Regional de Afaceri si la 10 min.de fabrica de bere Timisoareana, hotelul Boavista pune la dispozitia clientilor sai servicii de 4 stele, oferindu-le reteta imbinarii utilului cu placutul.
Hotelul are iesire directa la principalele artere de circulatie, se afla la 4 km de gara si la 12 km de aeroport, aceasta distanta putand fi parcursa in cel mai scurt timp posibil cu minibusul pus la dispozitie gratuit clientilor nostri. 
In prezent, hotelul Boavista este unul din cele mai apreciate hoteluri din Timisoara datorita serviciilor ireprosabile.

Galerie foto Centru Inchirieri Restaurante si Sali Timisoara

Centru Inchirieri Restaurante si Sali Timisoara inchirere restaurant, cafenea, bar, sala de nunta, sali de botez, inchirieri mese