Haff Motor Home - Autorulote de Inchiriat

Centru Inchirieri Rulote Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Haff Motor Home - Autorulote de Inchiriat - Centru Inchirieri Rulote Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Rulote Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Rulote Bucuresti-Sector 6

  Suntem prima firma din Romania specializata pe inchirierea de autorulote, destinate calatoriilor in Romania si in strainatate, evenimentelor sau competitiilor sportive. Sau orice altceva care necesita transport si cazare - le oferim pe amandoua intr-un singur pachet: autorulota.
  Autorulotele noastre sunt modele de varf europene, noi (modele 2015 si 2016), cu un standard de calitate foarte inalt- dorim sa oferim clientilor nostri experiente deosebite..
  Ne dorim dezvoltarea turismului cu autorulota in Romania si Europa, destinat clientilor din Romania. Partenerul nostru in acest proiect ambitios este Motorhome SRL Otopeni, (Service autorizat si importator autorulote Benimar).
  Autorulotele noastre sunt destinate calatoriilor pe distante lungi, in conditii deosebite de confort si siguranta, fiind modele de ultima generatie.
  Fara limita de km in Romania si Uniunea Europeana.
  Complet echipate si utilate pentru o altfel de vacanta, atat vara, cat si iarna!

Galerie foto Centru Inchirieri Rulote Bucuresti-Sector 6