Actual Caravans Rent

Centru Inchirieri Rulote Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Actual Caravans Rent - Centru Inchirieri Rulote Constanta.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Rulote Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Rulote Constanta

Actual Caravans Rent
Inchirieri Rulote pentru vacante si calatorii
0727.034.488

Actual Caravans Rent va ofera spre inchiriere rulote echipate modern, destinate calatoriilor pe distante lungi, in conditii deosebite de confort si siguranta. Rulotele sunt intretinute in permanenta astfel incat calatorii nostri sa nu aibe surprize neplacute pe parcursul calatoriei. In cazul predarii-preluarii, suntem flexibili, incercand sa satisfacem cerintele tuturor clientilor nostrii si sa ne adaptam la timpul lor liber.

inchirieri rulote constanta

Asadar detinem 2 rulote complet echipate:

Rulota Hippie dotata cu pat de 2-3 persoane, baie complet echipata (WC, cabina dus, lavoar), bucatarie (chiuveta, aragaz si frigider).

inchirieri rulote constanta

Rulota The Queen dotata cu 2 paturi, 5 locuri, cabina dus, lavoar, bucatarie (chiuveta, aragaz si frigider).

inchirieri rulote constanta

Fie ca plecati la munte sau la mare, nu veti mai fi stresati de rezervarea camerei, lungimea traseului sau lasarea serii.

Produse

RULOTA HIPPIE - 100 RON/24H

RULOTA HIPPIE - DE INCHIRIAT! Iti doresti o vacanta neuitat in mijlocul naturii? Fie ca vrei la mare sau la munte, Actual Caravans Rent are solutia pentru tine! Rulota Hippie te ajuta sa te bucuri de frumusetea naturii, cele mai frumoase rasarituri si de cele mai tari sesiuni de pescuit.Dotata cu pat de 2-3 persoane, baie complet echipata ( WC, ... detalii produs

RULOTA THE QUEEN - 100 RON/24H

RULOTA "THE QUEEN" - DE INCHIRIAT! ti doresti o vacanta neuitat in mijlocul naturii? Fie ca vrei la mare sau la munte, Actual Caravans Rent are solutia pentru tine! Rulota The Queen te ajuta sa te bucuri de frumusetea naturii, cele mai frumoase rasarituri si de cele mai tari sesiuni de pescuit.Dotata cu 2 paturi, 5 locuri, cabina dus, lavoar, bu ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri Rulote Constanta