Inchiriere statii mobile de incarcare Constanta ELMAS pentru baterii de tractiune

Centru Inchirieri Statii de Incarcare Baterii Stivuitoare Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere statii mobile de incarcare Constanta ELMAS pentru baterii de tractiune - Centru Inchirieri Statii de Incarcare Baterii Stivuitoare Constanta.

Descriere Centru Inchirieri Statii de Incarcare Baterii Stivuitoare Constanta

 


Date de contact
ELMAS SRL
Str. Industriala, nr.6, incinta Logistic Park, cladirea C29
Constanta
0241 587 548
0726 686 748
constanta@elmas.ro
www.elmas.ro 
www.stivuitoare.ro 
www.statiideincarcare.com 

Youtube
Facebook
Instagram
Linkedin


Compania ELMAS cu capital 100% privat romanesc, infiintata in anul 1990, este lider in domeniul din Romania, oferind accesul la produse si servicii de calitate, apreciate de clientii din piata de profil.

Cu sediul central in Brasov - Romania, o retea de 12 filiale proprii, 400 de angajati, facilitati de productie/depozitare/service si o cifra de afaceri de peste 32 de milioane euro atinsa in anul 2021, compania se afla in continua dezvoltare, fiind aliniata la tehnologiile moderne.

Compania ELMAS, in calitate de dealer autorizat in Romania al producatorului german Linde Material Handling, din anul 1996, ofera pe piata locala solutii complete de intralogistica si un pachet diversificat de servicii.

Produsele concepute si dezvoltate de echipa de specialisti ELMAS beneficiaza de calitate integrata si sunt adaptate permanent la cerintele clientilor nostri, pentru a genera un grad ridicat de productivitate si eficienta in utilizare.

stivuitoare brasov

Inchiriere statii mobile de incarcare ELMAS pentru baterii de tractiune

Pentru clientii care detin flote de stivuitoare electrice le oferim o alternativa fiabila de inchiriere pentru statii mobile de incarcare baterii de tractiune.

Aceste echipamente marca ELMAS sunt fabricate in Romania si au la baza principiul containerelor cu structura metalica si pereti din panouri sandwich de tip PIR, fiind usor de transport dintr-o locatie in alta.

Sunt proiectate sa functioneze in mediul exterior, iar pentru punerea in functiune trebuie asigurate si conectate utilitatile necesare: alimentarea electrica (400 V), conducta de apa curenta si centura de impamantare. Statia mobila de incarcare este o alternativa fiabila, economica si ecologica pentru un management eficient al flotei de electrostivuitoare dintr-o companie.

Fiecare statie mobila ELMAS de incarcare a bateriilor pentru stivuitoare este compartimentata in doua zone distincte:

  1. zona echipamentelor care este destinata exclusiv tehnicienilor autorizati;
  2. zona de incarcare a bateriilor care este destinata utilizatorilor finali.

Statiile mobile de incarcare baterii de tractiune produse la ELMAS Brasov sunt oferite clientilor spre inchiriere si elimina dificultatile obtinerii autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei amplasament conventional.

Beneficii: economie de spatiu productiv datorita amplasarii in mediul exterior, fiabilitate si eficienta ridicata in exploatare, protejarea mediului.

Inchiriere statii mobile de incarcare baterii stivuitoare brasov

Galerie foto Centru Inchirieri Statii de Incarcare Baterii Stivuitoare Constanta

Centru Inchirieri Statii de Incarcare Baterii Stivuitoare Constanta Stivuitoarele electrice trebuie conectate in mod regulat la o statie de incarcare pentru a furniza energie noua bateriei. Statiile mobile de incarcare sunt o alegere optima pentru managementul flotelor de stivuitoare electrice. In functie de aplicatie puteti alege solutia energetica potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Incarcatoarele sunt prevazute cu protectie la supratensiune/suprasarcina, evitandu-se astfel defectarea lor din cauza socurilor din retea sau din cauza fulgerelor.