Carpatlift Afumati

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Afumati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Carpatlift Afumati - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Afumati.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Afumati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Afumati

Societatea Carpatlift este importator unic pentru marci de stivuitoare CLARK si OMG, a echipamentelor de ridicat marca Hyster si distribuitor baterii de tractiune Midac. Carpatlift ofera soluti complete in domeniul echipamentelor de ridicat pentru depozitarea si manipularea materialelor.

Societatea Carpatlift si-a inceput activitatea in anul 1999, cu servisarea de motostivuitoare, stivuitoare si electrostivuitoare. Datorita unui management performant si a unei echipe de profesionisti, Carpatlift a devenit in scurt timp unul dintre liderii din domeniu. Firesc, a urmat extinderea activitatii, iar domeniul ales a fost vanzarea, servisarea si inchirierea stivuitoarelor. 

Incepand cu anul 2007, Carpatlift a devenit unic importator in Romania a echipamentelor de ridicat Yale. Marca Yale apartine grupului NACCO MATERIAL HANDLING GROUP care produce si echipamentele de ridicat marca Hyster. Din motive tehnice, Carpatlift a decis sa reprezinte marci precum Clark, OMG, Pramac, Baoli si Heli care din punct de vedere tehnic se potrivesc mai bine cerintelor pietei romanesti. 

In acest moment, compania Carpatlift a devenit dealer multi-brand de echipamente de ridicat (motostivuitoare, electrostivuitoare, transpaleti pietonali, transpalete electrice, reach truck-uri s.a.) in portofoliul companiilor reprezentate in Romania aflandu-se Clark, OMG, Pramac, Baoli si Heli, precum si alte marci in functie de preferintele, nevoile, bugetele si particularitatile fiecarui client. De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri care utilizeaza echipamente electrice, Carpatlift a devenit distribuitor al producatorului Italian de baterii de tractiune Midac. 

Astfel, Carpatlift este acum in masura sa ofere solutii complete in domeniul echipamentelor de ridicat care pot rezolva orice tip de aplicatie in ceea ce priveste depozitarea si manipularea materialelor in orice locatie din tara. 

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Afumati