STILL Material Handling Romania SRL

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Bolintin-Deal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre STILL Material Handling Romania SRL - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Bolintin-Deal.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Bolintin-Deal
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Bolintin-Deal

  STILL face parte de mult din companiile de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 8000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
  In flota de inchiriere STILL gasiti cu siguranta tot ce aveti nevoie. Mai mult de 6.000 de utilaje si 60 de tipuri de echipamente va stau la dispozitie pentru inchiriat. Indiferent de conditiile de utilizare: avem la dispozitie pentru inchiriat utilajul corespunzator solicitarilor Dvs.!
  Cu utilajele STILL va livram constant cea mai ridicata calitate la preturi scazute. Cea mai buna oferta: cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat va fi mai avantajos tariful zilnic de inchiriere !
  Cu utilajele noastre va creste productivitatea si va pastrati lichiditatile pentru investitii viitoare.

Servicii

Departamentul de inchiriere stivuitoare STILL va ofera tot ce aveti nevoie!

  • electrostivuitoare cu furca frontala
  • motostivuitoare diesel si cu GPL
  • transpaleti cu ridicare la mica sau mare inaltime
  • echipamente de remorcare si remorci

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Bolintin-Deal