Carpatlift

Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Carpatlift - Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Iasi

  Societatea Carpatlift SRL si-a inceput activitatea in anul 1999. Experienta acumulata in stivuitoare, vanzari, inchirieri, reparatii si furnizare de piese de schimb pentru stivuitoare, piese de schimb pentru motostivuitoare, piese de schimb pentru electrostivuitoare, piese de schimb pentru transpaleti, piese de schimb pentru stackere, piese de schimb pentru lize electrice si lize manuale (transpalete electrice si transpalete manuale) ne permite sa oferim cu certitudine servicii si produse profesionale.
  Compania Carpatlift pune la dispozitia clientilor sai servicii complete in domeniul echipamentelor de ridicat si in ceea ce priveste inchirierea. Raspundem astfel nevoilor clientilor nostri prin inchirieri pe termen scurt, mediu si lung.
  Carpatlift, expertul in stivuitoare va pune la dispozitie echipamente de ridicat second hand in stare foarte buna de functionare din stocul nostru de inchirieri pe termen scurt si mediu, dar si stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare, stivuitoare Diesel, stivuitoare GPL, transpalete electrice, stackere si Reach truck-uri noi in cazul chiriilor pe termen mediu sau lung, in cazul in care pe baza analizei aplicatiei in care vor lucra echipamentele vom ajunge la concluzia ca este nevoie de echipamente noi.

Servicii

  • Stivuitoare Clark
  • Transpalete Pramac
  • Stivuitoare Baoli
  • Stivuitoare V.Mariotti
  • Stivuitoare de teren
  • Transpaleti manuali

Galerie foto Centru Inchirieri Stivuitoare Motostivuitoare Iasi