SC Toalete Ecologice SRL

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Toalete Ecologice SRL - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Bucuresti-Sector 6.

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Bucuresti-Sector 6

  Numele societatii noastre a devenit un nume de prestigiu in domeniul inchirierii si intretinerii toaletelor ecologice datorita eforturilor noastre depuse in vederea imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor noastre, corectitudinii, raspunsurilor prompte oricaror cereri primite de la partenerii nostri, deasemenea efectuarii ireprosabile a serviciilor.
  Dispunem de o gama variata de toalete ecologice, produse de societati cu renume international in domeniu din Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare.
  Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.
  Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta.
  Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase. In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor.
  Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Va raspundem in maxim o ora!

 • Pentru ca punem mare accent pe promptitudine, firma noastra va raspunde la toate solicitarile, asigurand un timp de raspuns mai mic de o ora.

Toalete disponibile in culorile firmei dvs.

 • Putem la dispozitie (in cazul in care este posibil) toalete in culorile firmei dvs.

Bonus pentru parteneri

 • Oferim bonus la contactele de lunga durata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Servicii

PRODUSE
Toalete ecologice

 • Cabina Sebach
 • Cabina Armal
 • Cabina Meridian
 • Cabina Global
 • Cabina Satellite
 • Cabina Poly
 • Cabina pentru persoane cu handicap
 • Cabina Tokya

Lavoare si pisoare
Garduri mobile
Containere

Produse

Cabina Meridian

Dimensiuni: (L*lat*H): 1.16*1.21*2.31(m)Capacitate rezervor: 225 litriDotari: pisoar suport hartie igienica inchidere cu afisaj liber/ocupat. ... detalii produs

Cabina Satellite

Dimensiuni: (L*lat*H) 1.12*1.22*2.28mCapacitate rezervor: 241 litriDotari: suport hartie igienica inchidere cu afisaj liber/ocupat spalator de maini cu pompa de picior spalarea cu jet a spatiului de productie cu pompa de picior ... detalii produs

Cabina Sebach

Dimensiuni: lungime: 1.06m, latime: 1.06mCapacitate rezervor: 210 litriDotari: pisoar cuier raft suport hartie igienica inchidere cu afisaj liber-ocupat Poate fi dotata cu spalator de maini cu oglinda. ... detalii produs

oferte speciale

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Bucuresti-Sector 6