Inchirieri Toalete Galati

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Toalete Galati - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati


Inchirieri toalete ecologice

Dispunem de o gama variata de toalete ecologice, produse de societati cu renume international in domeniu din Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.

                    Inchirieri Toalete ecologice GalatiInchirieri Toalete ecologice Galati

Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase. Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene.

In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Servicii

Inchiriere toalete ecologice mobile
Va oferim atat servicii de inchiriere toalete ecologice cat si servicii de intretinere ale acestora.

  • toalete ecologice
  • toalete mobile
  • toalete portabile
  • cabina de toaleta
  • wc-uri din plastic

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Galati Firmele de inchirieri toalete ecologice, partenerii portalului CentruInchirieri.ro, va ofera spre inchiriat toalete ecologice, toalete ecologice mobile, servicii de curatenie toaletelor ecologice, intretinere toalete ecologice si garduri mobile, cabine de toaleta mobile (cabine Armal, Sebach) toalete stradale, cabine pentru terase, evenimente, terenuri de sport, santiere, toalete ecologice racordabile sau automate