Toi Toi & Dixi

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Toi Toi & Dixi - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Piatra Neamt.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Piatra Neamt

Toi Toi & Dixi inchiriaza cabine de toaleta concepute standardelor internationale in domeniu si asigura serviciile necesare intretinerii si curatarii acestora.

Serviciile de intretinere si curatare sunt efectuate de personal calificat, dotat cu autospeciale importate din Germania.

- cabinele sunt livrate la amplasamentul solicitat de beneficiar curate si utilate cu accesoriile si consumabilele necesare, cu rezervorul incarcat cu solutie de apa si concentrat TOI SAN (o solutie produsa in Germania si abilitata de Ministerul Sanatatii si Familiei precum si de Ministerul Industriilor).

- vidanjarea cabinelor de toaleta se face la frecventa stabilita prin contract, la fiecare vidanjare reincarcandu-se rezervorul, consumabilele si efectuandu-se totodata su curatarea cabinei in interior si exterior.

Toi Toi & Dixi este o societate romano-germana infiintata in mai 2000, avand ca asociat majoritar firma ADCO INTERNATIONAL Gmbh Ratingen Germania - cel mai mare operator European de toalete mobile si ecologice.

De la data infiintarii si pana in present am incercat sa promovam produsele si serviciile noastre, acestea reprezentand, inca, o noutate pt Romania.

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Piatra Neamt