Inchirieri unelte scule Iasi

Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri unelte scule Iasi - Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi

Firma inchiriaza utilaje de mica mecanizare folosite in general in constructii. Deasemenea efectuam confectii metalice si diverse alte servicii in constructii (amenajari exteroare in zone noi sau in cartiere rezidentiale). Deasemenea utilam masini, tip service mobil, cu rafturi (atasate de sasiul sau caroseria masinii), scule (de mana sau electrice), echipamente (generator electric, echipamente de sudura tevi polipropilena, grup hidraulic) si alte dispozitive necesare in activitatile de service (menghina, rezervor cu apa, dozator sapun lichid, role de hartie ).

Domeniul de activitate al firmei este cel al inchirierilor de echipamente de mica mecanizare pentru constructii. In afara de aceste utilaje firma mai efectueaza lucrari de constructii de mica anvergura, confectii si montaj de mobilier de birou sau casnic. Deasemenea firma mai executa si lucrari de confectii metalice si utilare cu rafturi si echipamente pentru autoutilitarele folosite pe post de servicemobil.

Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi Firmele partenere va ofera spre inchiriere o gama larga de unelte si scule profesionale: inchiriere generator de curent, placa compactoare, mai compactor, motocasa, motoferastau/drujba polizor unghiular/flex, inchiriere fierastrau electric, masina de gaurit, inchiriere masini de slefuit, ciocan rotopercutor, ciocan demolator, pickhammer, atomizor, masina tuns iarba, inchiriere scule Bosch, Hilti, Makita, Dewalt, Visoli, scarificator gazon, motocultor/motosapa, pompa submersibila, dezumidificator, termosuflanta, vibrator beton, elicopter beton, betoniera, aspirator, aparat spalare cu presiune etc.