Echitehnic Design Srl

Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Echitehnic Design Srl - Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi

Firma inchiriaza utilaje de mica mecanizare folosite in general in constructii. Deasemenea efectuam confectii metalice si diverse alte servicii in constructii (amenajari exteroare in zone noi sau in cartiere rezidentiale). Deasemenea utilam masini, tip service mobil, cu rafturi (atasate de sasiul sau caroseria masinii), scule (de mana sau electrice), echipamente (generator electric, echipamente de sudura tevi polipropilena, grup hidraulic) si alte dispozitive necesare in activitatile de service (menghina, rezervor cu apa, dozator sapun lichid, role de hartie ).

Domeniul de activitate al firmei este cel al inchirierilor de echipamente de mica mecanizare pentru constructii. In afara de aceste utilaje firma mai efectueaza lucrari de constructii de mica anvergura, confectii si montaj de mobilier de birou sau casnic. Deasemenea firma mai executa si lucrari de confectii metalice si utilare cu rafturi si echipamente pentru autoutilitarele folosite pe post de servicemobil.

Galerie foto Centru Inchirieri Unelte si Scule Iasi