Condor-Ex Srl

Centru Inchirieri Unelte si Scule Oravita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Condor-Ex Srl - Centru Inchirieri Unelte si Scule Oravita.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Unelte si Scule Oravita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Unelte si Scule Oravita

Sc Condor-Ex SRL a luat fiinta in toamna anului 1990 din initiativa a doi prieteni , ingineri , in dorinta de a schimba ceva in viata lor odata cu schimbarea sistemului declansat de Revolutia din 1989 . Desi dupa cativa ani s-au despartit , firma initiala a ramas unuia dintre ei continuandu-si dezvoltarea ajungand de la consignatia initiala din 1990 sa aibe in prezent 7 magazine cu produse alimentare si nealimentare , un gater cu productie intr-o hala de 1400 mp , un departament de constructii civile si industriale cu lucrari executate atat in Romania cat si in Germania .
 
Pe parcursul celor 21 de ani societatea a avut pana la 300 de angajati lunar , fluctuatia de personal provenind de la unele departamente noi la care s-a renuntat pe parcurs ( paza si protectie , colectare deseuri refolosibile , etc .).
 
In momentul de fata SC Condor-Ex SRL are in derulare doua proiecte de investitie , unul intr-un hotel cu restaurant de 250-300 persoane iar celalalt inttr-un sediu de birouri si spatii comerciale de inchiriat .
 
Actualmente societatea isi desfasoara activitatea intr-o locatie noua situata in Oravita , str.Closca , nr.33C , jud.Caras Severin .

Galerie foto Centru Inchirieri Unelte si Scule Oravita